Home > Fotbal > Ovidiu Burcă a plecat de la Dinamo

Ovidiu Burcă a plecat de la Dinamo

ovidiu-burca-plecare-dinamo

Clubul Dinamo a anunțat astăzi printr-un comunicat postat pe pagina oficială a clubului despărțirea de antrenorul Ovidiu Burcă.

Ajuns la 13 meciuri fără victorie la Dinamo, Ovidiu Burcă s-a despărțit oficial astăzi de Dinamo. Puternic contestat de către suporteri și alte glorii, antrenorul care a reușit în sezonul trecut promovarea în Superliga cu echipa din Ștefan cel Mare, și-a dat astăzi demisia.

Interimatul echipei va fi preluat de secundul lui Burcă, Sorin Colgeac. Acesta va conduce în această după-amiază primul antrenament.

“Îi mulțumim lui Ovidiu Burcă”

În comunicatul emis de către club, se arată recunostiiță pentru ceea ce a realizat Burcă la Dinamo. De asemenea, acesta va reveni mâine cu declarații în fața presei pentru a lămuri motivele care l-au făcut să ia această decizie.

“Clubul Dinamo 1948 București anunță, în mod oficial, încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă.
Ovidiu a început cariera la Dinamo pe 21 iulie 2022, la începutul unui sezon în care nu mulți antrenori s-ar fi responsabilizat cu o asemenea misiune. Într-o situație în care mulți prognozau falimentul, Ovidiu și-a asumat o responsabilitate mai mare decât cea de simplu antrenor: de a se asigura că un simbol românesc nu moare, că va avea continuitate. Și ce poveste am avut împreună!
La finalul unui sezon în care toate resursele au fost limitate, strictul necesar la Dinamo lipsea în multe momente, ne-am întors în Superligă, acolo unde ne este locul, alături de Ovidiu Burcă, ”nebunul” a cărui speranță nu s-a năruit nicicând, deși realitatea ne dădea multe semne că ar fi trebuit să se năruie.
Pentru că ne-a făcut să credem în Dinamo și pentru etica de muncă ireproșabilă, îi mulțumim lui Ovidiu Burcă. Drumurile noastre se despart, însă nimeni nu ne va putea lua vreodată momentele trăite la promovarea în primul eșalon. Ele își au locul de cinste în istoria clubului pe care dorim să îl reconstruim la nivelul zilelor de glorie apuse.
În cadrul zilei de mâine, o conferință de presă va fi organizată la Baza de Pregătire Săftica, prin care Ovidiu va aprofunda în fața publicului larg și a jurnaliștilor această decizie. Vom reveni cu detalii în curând.
Mult succes în carieră, Ovidiu Burcă!”

 

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×