Home > Fotbal > Manchester City, ținta a 115 capete de acuzare! Când se va desfășura procesul cu Premier League?

Manchester City, ținta a 115 capete de acuzare! Când se va desfășura procesul cu Premier League?

Manchester City și Premier League au stabilit ca procesul dintre cele două părți să înceapă în toamna anului viitor. Ancheta vizează 115 capete de acuzare aduse echipei de pe Etihad.

,,Cetățenii” au fost acuzați în 115 rânduri pentru încălcarea regulamentului financiar, din 2009 până în prezent. Formația antrenată de Guardiola a negat, în repetate rânduri, acuzațiile și a promis că le va contesta, conform Mediafax.

Ancheta în care este implicată câștigătoarea Champions League se află, în acest moment, în stadiul de colectare a declarațiilor martorilor și se preconizează ca procesul să se încheie în vara anului 2025, conform Daily Mail.

Formația de pe Etihad este este acuzată că a raportat greșit veniturile, sponsorizările și costurile operaționale. Totodată, clubul este acuzat că nu a cooperat cu oficialii Premier League în ancheta deschisă în anul 2008.

Pep Guardiola susține că nu se va despărți de Manchester City, chiar dacă formația este penalizată cu retrogradarea.

Manchester City nu este prima formație care este dată în judecată de Premier League. În martie 2023, Everton a avut parte de același tratament din partea ligii, după ce a încălcat regula Fair-Play-ului financiar. Formația de pe Goodinson Park a fost penalizată cu 10 puncte.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×