Home > Fotbal > Ianis Hagi după calificarea la Euro: “Cred în destin”

Ianis Hagi după calificarea la Euro: “Cred în destin”

ianis-hagi-israel-romania

Ianis Hagi a oferit prima reacție după calificarea României la Euro 2024. El a declarat că acest succes este mâna destinului. 

România s-a calificat la Euro 2024 după ce a învins în deplasare pe Israel cu scorul de 2-1. Tricolorii vor partica pentru a șasea oară în istorie la un turneu final continental.

Ianis Hagi, cel care a adus victoria tricolorilor la Budapesta, s-a declarat extrem de încântat că va participa pentru prima oară în carieră la un turneu final. El speră că începând cu această performanță va putea călca pe urmele performanțelor tatălui său.

Ianis Hagi: “Putem să ne luptăm de la egal la egal cu orice echipă”

Ianis Hagi a fost unul din cei mai importanți jucători în aceste preliminarii. El a declarat imediat după meci că are multă încredere în grupul format la echipa națională. Totodată crede că acest lucru i se datorează în principal selecționerului Edi Iordănescu.

Fiul “regelui” nu se mulțumeste doar cu această calificare și este de părere că naționala României se poate bate de la egal la egal cu oricine.

“Am reușit să ne calificăm în 9 meciuri, ceea ce e foarte bine. Suntem foarte fericiți. Am demonstrat că am fost pregătiți. Golul lor nu a schimbat multe, știam că trebuie să fim echilibrați. Știm foarte bine unde suntem. În seara asta ne-am adaptat foarte bine, așa cum am făcut-o în toată campania. Ne-am continuat planul și a venit și golul nostru.

Nici nu mai știu cum a ajuns mingea la mine la golul 2. Era la un moment dat la Răzvan, după a sărit la mine și am întors-o la colțul scurt. S-a simțit calificarea după acel gol.

Nu cred în coincidențe, cred în destin. Îți faci destinul prin muncă. Domnul Iordănescu este un muncitor, eu sunt un muncitor. Putem să ne luptăm de la egal la egal cu orice echipă. Ne-am calificat la EURO, România a fost pregătită de la primul meci și s-a văzut asta.

Rămâne să jucăm pe Arena Națională cu un stadion plin, încercăm să-i facem fericiți pe suporteri. Să terminăm pe primul loc ar fi un avantaj pentru toată țara, asta ne dorim”, a declarat Ianis Hagi la Prima TV.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×