Home > Fotbal > Noi presiuni asupra lui Dinamo: ”Trebuie să găsim urgent două milioane de euro. Avem câteva săptămâni”

Noi presiuni asupra lui Dinamo: ”Trebuie să găsim urgent două milioane de euro. Avem câteva săptămâni”

Noi-presiuni-asupra-lui-Dinamo

Vlad Iacob (35 ani), administratorul special al lui Dinamo, a comunicat că clubul are datorii urgente în valoare de aproximativ două milioane de euro, sumă care trebuie plătită în decursul următoarelor câteva săptămâni.

Dinamo a reușit ieri să scape de o problemă majoră, plătind 500.000 de euro pentru a ridica interdicția la transferuri, însă provocările nu se opresc aici pentru “câini”.

Clubul trebuie să mobilizeze în următoarele săptămâni o sumă semnificativă, în jur de două milioane de euro, pentru a acoperi datorii presante.

Noi datorii pentru Dinamo

„Până la sfârșitul lunii august, Dinamo are nevoie de aproximativ două milioane de euro. Mai bine zis nu până atunci, ci în următoarele câteva săptămâni.

Chiar dacă se aprobă noul plan, nu se modifică cu mult această sumă. Plățile semnificative din planul de reorganizare actual, cel aprobat în 2022, sunt programate pentru anul al treilea de insolvență.

Nu vorbim doar despre datorii, ci despre cheltuieli curente, creanțe din timpul procedurii, tranșe din planul de reorganizare. Este o multitudine de sume”, a declarat Vlad Iacob pentru DigiSport.

Prin urmare, chiar și în cazul unei eventuale decizii pozitive la Tribunalul București referitoare la noul plan de reorganizare, clubul alb-roșu tot nu ar fi scutit de plata acelei sume.

Dosarul privind modificarea planului de reorganizare al societății va fi reexaminat de Tribunalul București joi, pe 13 iulie. Suporterii Dinamo au mari speranțe că acesta va fi aprobat!

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×