Home > Fotbal > LIVE TEXT | Supercupa României: Farul – Sepsi

LIVE TEXT | Supercupa României: Farul – Sepsi

farul-sepsi-supercupa-romaniei

Farul Constanța și Sepsi Sf. Gheorghe se întâlnesc în această seară pe stadionul “Ilie Oană” din Ploiești pentru a stabili câstigătoarea Supercupei României.

Farul Constanța este câstigătoarea campionatului recent încheiat, în timp ce covășnenii au reușit să câstige cupa după o finală terminată la penalty-uri contra celor de la U Cluj.

Repriza a II-a

Min. 46 – S-a reluat partida. La pauză, Hagi i-a înlocuit pe Vînă și Kiki cu Marco Borgnino respectiv Dan Sîrbu.

Min. 47 – GOOOL Sepsi!! Ion Gheorghe deschide scorul pentru Sepsi cu o lovitură de cap după o centrarea perfectă de pe dreapta a lui Denis Ciobotariu.

Min. 52 – Ștefănescu îl vede ieșit din poartă pe Aioani și încearcă o execuție surprinzătoare de la 40 de metri însă portarul “marinarilor” este la post.

Min. 55 – Sali ratează cea mai mare ocazie a Farului. Mijlocașul campioanei trage peste poartă din mijlocul careului.

Min. 83 – Alibec trimite puternic dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri, însă portarul Niczuly este la post și respinge.

Min. 90+6 – Fluier final! Sepsi câstiga Supercupa României pentru al doilea an consecutiv.

Repriza I

Min. 1 – A început partida. Farul a avut lovitura de start, ei atacând în această repriză de la stânga la stânga la dreapta.

Min. 6 – Nedelcu reia cu capul pe lângă o centrare excelentă a lui Mazilu.

Min. 12 – Mazilu prinde un culoar de șut din marginea careului însă execuția acestuia trece peste poartă.

Min. 44 – Ocazie incredibilă pentru Sepsi. Safranko nu îl poate învinge pe Aioani din marginea careului mic. Jucătorul celor de la Sepsi fusese excelent servit de Ștefănescu care speculase o gravă eroare a lui Kiki.

Min. 45 – Cele două formații intră la cabine cu același scor ca la startul partidei.

UPDATE 19:59 – Suporterii celor de la Sepsi au coregrafie

Suporterii celor de la Sepsi poziționați la peluza din dreapta au afișat în startul partidei o coregrafie. Aceasta este formată dintr-o pânză pe care sunt desenate trofeele câstigate de ei până acum, două cupe și o supercupă. Apoi este pus un “+” si “…” care ar ține loc pentru trofeele ce vor veni mai departe.

UPDATE 19:55 – Echipele au ieșit pe teren. Se intonează imnul național

Cele două echipe au ieșit pe teren. S-au așezat la centrul terenului pentru momentul intonării imnului național. În tribune sunt aproximativ 4.000 de spectatori.

UPDATE 19:25 – Campioana a ieșit și ea la încălzire

Pe teren îsi fac apariția și elevii lui Gică Hagi. Alături de ei sunt aproximativ 300 de fani veniți de la Constanța. Cu toate acestea până acum au fost mult mai vocali decât covășnenii.

UPDATE 19:20 – Sepsi a ieșit la încălzire

Covășnenii sunt primii care au ieșit la încălzire în uralele celor aproximativ 1.000 de fani veniți de la Sf. Gheorghe. Constanțenii, într-un număr mult mai mic, i-au întâmpinat cu scandări xenofobe.

Echipele de start

Farul: Aioani – Kiki (46′ Sîrbu), Boli, Queiros (62′ Popescu), Borza – Nedelcu, Vînă (46′ Bornino), Artean – Mazilu (71′ Dumitrache), Alibec, Sali (62′ Rivaldinho). Antrenor: Gică Hagi;

Sepsi: Niczuly – Ciobotariu, Bălașa, Ninaj, Oteliță (69′ Oroian) – Păun, Rodriguez – Ștefănescu (85′ Damascan), Matei (79′ Rondon), Gheorghe (70′ Dumitrescu) – Safranko (79′ Aganovic). Antrenor: Liviu Ciobotariu;

Arbitrii

Chivulete Andrei Florin Tunyogi Ferencz, Constantinescu Andrei;

Cartonașe galbene

Farul: 25′ Vînă, 36′ Boli, 64′ Borgnino;

Sepsi: 59′ Bălașa, 68′ Safranko, 83′ Rondon, 90′ Niczuly;

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×