Home > Fotbal > Neymar, sancționat cu 3,3 milioane de $ de autoritățile braziliene

Neymar, sancționat cu 3,3 milioane de $ de autoritățile braziliene

Neymar-sancționat-cu-3,3-milioane-de-$-de-autoritățile-braziliene

Neymar e obligat de justiția din țara sa natală (Brazilia) pentru a plăti o amendă în valoare de 3,3 milioane de dolari. Motivul acestei decizii a fost construirea unui lac artificial pe una dintre proprietățile sale din statul Rio, fără a avea autorizația necesară de mediu.

3,3 milioane de dolari amendă pentru starul brazilian

Potrivit unui comunicat emis de Consiliul Municipal din Mangaratiba, vedeta echipei PSG a primit patru amenzi pentru “încălcări ale legislaţiei privind mediul înconjurător în construcţia unui lac artificial pe domeniul jucătorului”.

Potrivit comunicatului emis de autoritățile locale, sancțiunile impuse se ridică la peste 16 milioane de reali (echivalentul a 3,3 milioane de dolari), conform deciziei Parchetului din Mangaratiba. Această sumă a fost stabilită în contextul în care Mangaratiba, o zonă turistică situată la aproximativ 130 de kilometri de Rio de Janeiro, găzduiește conacul deținut de Neymar.

Autoritățile au identificat “zeci de infracțiuni”, printre care se numără “executarea lucrărilor fără autorizație în domeniul controlului de mediu”, “captarea și redirecționarea apei râului fără autorizație” și “excavarea terenului și îndepărtarea vegetației fără autorizație”.

Pe data de 22 iunie, în urma plângerilor primite pe rețelele de socializare, autoritățile au identificat mai multe încălcări ale legislației de mediu în cadrul proprietății de lux a starului brazilian. Echipa de muncitori era implicată în construirea unui lac artificial și a unei plaje.

Starul brazilian dispune de 20 de zile pentru a face apel.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×