Home > Fotbal > Înaintea confruntării cu România, vedeta Israelului semnează cel mai important transfer al carierei la Tottenham!

Înaintea confruntării cu România, vedeta Israelului semnează cel mai important transfer al carierei la Tottenham!

Înaintea-confruntării-cu-România-vedeta-Israelului-semnează-cel-mai-important-transfer-al-carierei-la-Tottenham

Manor Solomon (23 de ani), jucătorul cel mai valoros din echipa Israelului, se pregătește să realizeze, în această vară, cel mai semnificativ transfer al carierei sale.

Mijlocașul, care în sezonul precedent a jucat pentru Fulham sub formă de împrumut de la Șahtior Donețk, nu a reușit să obțină o transferare permanentă la clubul englez.

Manor Solomon reușește să obțină transferul de vis al carierei!

Tottenham se bucură de această oportunitate și a ajuns deja la un acord verbal cu Solomon. Conform informațiilor furnizate de jurnalistul Fabrizio Romano, se așteaptă ca jucătorul să efectueze vizita medicală și să semneze contractul săptămâna viitoare.

Solomon, în ciuda faptului că mai avea contract cu Șahtior până la finalul anului 2023, va ajunge la Tottenham în calitate de jucător liber de contract!

De asemenea, vedeta Israelului se bucură de o cotă de piață impresionantă de 18 milioane de euro, depășind semnificativ evaluările celor mai valoroși jucători români, precum Radu Drăgușin și Răzvan Marin, evaluati la opt milioane de euro.

În sezonul trecut din Premier League, fotbalistul a participat în 24 de meciuri și a reușit să înscrie cinci goluri pentru echipa Fulham.

România și Israel se duelează pentru obținerea calificării

România se află într-o luptă directă cu Israel pentru ocuparea locului doi în Grupa I, care asigură calificarea directă la Campionatul European din 2024, găzduit de Germania.

Echipa națională a României adună opt puncte în grupă, în timp ce Israelul se află la un singur punct distanță, cu șapte puncte. Meciul crucial între România și Israel este programat pentru data de 9 septembrie.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×