Home > Tenis > Sorana Cîrstea avansează și ea la Birmingham

Sorana Cîrstea avansează și ea la Birmingham

sorana-cirstea-turul1-birmingham

Sorana Cîrstea, nr. 36 WTA, s-a calificat în turul al doilea al turneului de la Birmingham după ce a trecut în manșa inaugurală de Shelby Rodgers, nr. 39 WTA, scor 6-3, 4-6, 6-1, după două ore de joc.

Sorana a început bine partida și a reușit să se desprindă la 2-0 și 3-1. S-a mers apoi cu serviciul până în finalul setului pe care Cîrstea la câstigat cu 6-3.

În actul setul secund s-a mers cap la cap până la 4-4, când Rodgers a reușit să câstige ultimele două game-uri ale setului pe care și l-a adjudecat în acest fel cu 6-4.

Sorana a început tare decisivul și s-a desprins la 2-0. Americanca și-a făcut serviciul pentru 1-2, dar apoi Cîrstea a reușit patru game-uri consecutive închizând astfel ultimul set cu 6-1.

În turul următor, Sorana o va întâlni pe jucătoarea din Serbia, Aleksandra Krunic, nr. 103 WTA.

Cîrstea: “Această victorie înseamnă foarte mult pentru mine”

La interviul de după partidă, Sorana a declarat că acest succes l-a obținut datorită faptului că a dat totul pe teren chiar dacă a fost un meci în primul tur.

“Fiecare meci este foarte important pentru mine, indiferent că este în primul tur sau în finală. Încerc să lupt la fel. Shelby este o jucătoare foarte bună, care evoluează excelent pe iarbă. Am știut că, dacă vreau să câștig astăzi, trebuie să dau 100%. Sunt foarte fericită, înseamnă foarte mult această victorie pentru mine”, a spus Cîrstea.

Cîrstea a mai spus că serviciul a contat decisiv în obținerea acestei victorii.

“Cred că serviciul meu a funcționat destul de bine, pe iarbă este foarte important. Per total, am fost constantă și am luptat pentru fiecare punct. Am avut o atitudine bună și m-am simțit bine, a fost primul meci pe iarbă, mi-a plăcut atmosfera de aici, pe arena centrală. Sunt recunoscătoare pentru tot”, a completat Cîrstea.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×