Home > Liga 1 > Mutu, după victoria cu Sepsi: “Nu e important că suntem pe primul loc”

Mutu, după victoria cu Sepsi: “Nu e important că suntem pe primul loc”

adrian-mutu-sepsi-rapid

Rapid a învins în deplasare la Sf. Gheorghe și a revenit pe primul loc în clasament. Antrenorul Adrian Mutu face însă apel la calm pe mai departe.

Rapid a învins în deplasare la Sepsi Sf. Gheorghe după ce a reușit să revină de la scorul de 1-0. Golul victorie a fost marcat de Alexandru Ioniță printr-un gol fabulos.

Se pare că reușita nu a fost una întâmplătoare, antrenorul Mutu insistând la atacant să încerce mai des poarta de la distanță.

Adrian Mutu: “Suntem pe primul loc, dar nu asta e important”

După partidă, antrenorul giuleștenilor, Adrian Mutu, a declarat că se declară mulțumit după această victorie contra unui adversar dificil. De asemenea, tehnicianul a mai spus că totul trebuie luat pas cu pas chiar dacă echipa se află acum în fruntea clasamentului.

“Un meci disputat, între două echipe bune. E vorba de detalii, de moemnte. Am stat, i-am aşteptat pentru a-i putea prinde pe contraatac.

E o echipă grea, cred că foarte puţini o să câştige aici, e o echipă cu un ritm bun, aleargă foarte mult. Astăzi am gândit strategia aşa, mă bucur că am câştigat. Ne aşteaptă un meci dificil, marţi.

Mie mi s-a părut că a fost jumătate, jumătate, dar avem VAR.

De multe ori e prea altruist, preferă pasa în locul unui şut la poartă. I-am cerut de multe ori, astăzi a reuşit un gol de excepţie.

Ne aşteptam la o presiune mare din partea lor. Nu mai contează, important e că am reuşit să câştigăm.

În primul rând, atitudinea cu care joacă e diferită. Se apropie foarte mult de poartă, i-am spus că un jucător de calitatea lui ar putea să joace mai în centru.

Momentan suntem pe primul loc. Nu asta e important, luăm meci cu meci”, a declarat Mutu în direct la OrangeSport.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×