Home > Liga 1 > FCSB, aproape de un nou transfer

FCSB, aproape de un nou transfer

kevin-boli-transfer-fcsb

După ultimele evoluții din campionat și calificarea în grupele Conference League, FCSB are serios nevoie de întăriri pentru a putea face față pe două fronturi. Ei sunt aproape de a realiza cel de-al 11-lea transfer al verii.

Deși s-au calificat în grupele Conference League, cei de la FCSB au numai o victorie în șapte etape de campionat. Aceștia au nevoie de un lot cât mai puternic pentru a nu pierde contactul cu plutonul fruntaș.

Patronul Becali a avut în această vară cea mai puternică investiție în transferuri din ultimii șapte ani și nu vrea să se oprească aici. El a început negocierile pentru a face cel de-al 11-lea trofeu din această vară.

Kevin Boli, în discuții pentru un transfer la FCSB

Becali vrea să îi pună lui Nicolae Dică la dispoziție cei mai buni jucători din campionat și a pornit negocierile cu patronul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime pentru un nou transfer pe axa Moldova-Berceni. Este vorba de Kevin Boli, jucător pentru care în aceste zile se poartă discuțiile finale, potrvit digisport.

Aceeași sursă citată anunță că suma dorită de gruparea din Moldova se învârte în jurul sumei de 350.000 de euro. Becali încearcă să scadă din pretenții, însă nevoia de întăriri în defensivă l-ar putea face să cedeze și să pună pe masă suma cerută de Iftime.

Prima reacție a patronului moldovenilor a fost că nu ar ști nimic despre o eventuală ofertă pentru fundașul ivorian.

“Eu nu știu nimic! Vă zic sincer că nu am discutat cu nimeni,  nu m-a sunat nimeni. Acum aud de la dumneavoastră.  Eu nu am primit nimic, iar cei de la club mă anunțau dacă era ceva”, a declarat Iftime pentru Prosport.

  • 31 de ani are Kevin Boli;
  • Viitorul, CFR Cluj și FC Botoșani sunt formațiile pentru care a jucat ivorianul în Romania;
  • 450.000 de euro este cota lui Boli, potrivit transfermarkt;

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×