Home > Fotbal > Cristi Manea, dorit la Galatasaray

Cristi Manea, dorit la Galatasaray

cristi-manea

Cristi Manea are șanse mari să devină protagonistul unui transfer important la Galatasaray.

Cristi Manea se află atenția clubului Galatasaray. Motivul principal pentru interesul crescut al clubului turc în ceea ce-l privește pe Manea este suma redusă pe care ar trebui să o plătească pentru transferul său. Fundașul se află în ultimele 6 luni de contract. Cu o cotă de piață estimată la 3,2 milioane de euro conform Transfermarkt, CFR Cluj ar fi dispus să îl lase pe Manea să plece pentru o sumă modestă, pentru a evita riscul de a-l pierde gratuit în vară.

„Cristian Manea se mută la Galatasaray! Gruparea Cimbom îl vrea pe starul român.
Galatasaray continuă demersurile pentru întărirea echipei și pare să își fi îndreptat atenția către un nume surpriză. După plecările lui Angelino și Sacha Boey, galben-roșii explorează posibilitatea aducerii lui Cristian Manea, talentatul fundaș dreapta de la CFR Cluj.”, scrie Fotomac.

CFR Cluj Încearcă Prelungirea Contractului lui Manea

Galatasaray pare interesată să-l aducă pe Manea în vară, când acesta va deveni jucător liber de contract. Cu toate acestea, CFR Cluj face eforturi pentru prelungirea contractului.

Președintele clubului, Cristi Balaj, a dezvăluit că oferă deja o prelungire a înțelegerii, iar între părți există un acord verbal. Răspunsul oficial al jucătorului este încă așteptat de patron.
“Are contract până în vară, i s-a propus prelungirea. Există o înțelegere verbală, dar nu s-a parafat încă. După cum vedeți, joacă. Patronul a vorbit cu el, rămâne de văzut… Nu este o prioritate acest lucru, noi ne-am exprimat intenția, eu sper să semneze.” a declarat Balaj pentru GSP.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×