Home > Fotbal > MM Stoica implicat în negocieri: Vrea să-l convingă pe Chiricheș să semneze cu FCSB

MM Stoica implicat în negocieri: Vrea să-l convingă pe Chiricheș să semneze cu FCSB

MM-Stoica-implicat-în-negocieri

Cremonese s-a despărțit în această vară de Vlad Chiricheș (33 ani), iar Gigi Becali speră că îl poate readuce la FCSB.

După încheierea vacanței, fundașul central l-a informat pe Gigi Becali că va sosi miercuri la baza de pregătire a echipei FCSB pentru a-și relua antrenamentele. Cu toate acestea, Vlad Chiricheș nu a promis lui Gigi Becali că va semna un contract cu FCSB, deși va participa la antrenamentele echipei vicecampioane.

În încercarea de a-l convinge pe Vlad Chiricheș să semneze cu FCSB, Mihai Stoica a dezvăluit că intenționează să aibă o discuție personală cu el.

„Voi avea o discuţie cu Vlad Chiricheş. E prima noastră discuţie, da. A vorbit mai mult cu Gigi”, a transmis oficialul FCSB.

Gigi Becali, negocieri pentru contractul lui Chiricheș

Gigi Becali a declarat că este pregătit să facă o ofertă generoasă lui Vlad Chiricheș, într-o încercare de a-l convinge să accepte transferul la FCSB.

„Am vorbit cu el, i-am făcut o ofertă, dar nu e mulțumit. I-am zis: «Stai, așteaptă, dacă nu găsești ceva poți folosi oferta ca tampon. Nu mă supăr». Mi-a spus că nu vrea să folosească Steaua așa, că i-a dat multe.

Ce vrea el eu nu pot să-i ofer. E vorba despre bani. I-am dat o soluție cu bonusuri. Dacă ne calificăm în grupe,poate câștiga un milion într-un an. Cam cât ar lua și afară. Dar nu pot să-ți dau dacă nu câștig, nu-ți dau din buzunarul meu.

Îi dădeam bonus de calificare în Conference League, de câștigare a campionatului, și ajungea la un milion într-un an. A zis: «Nu, nea Gigi. Dacă nu ne calificăm?».

I-am zis să vină să ne ajutăm unul pe altul, să facem un contract să mă ajute în cupele europene. «Poți apoi să-ți găsești echipă. Ajută-mă să mă calific și dacă nu mă calific pleci. Îți dau 50.000 de euro pe lună, în două luni iei 100.000».

Nu a vrut nici așa. E posibil să vrea până la urmă, dacă nu găsește nimic n-are ce face”, a declarat latifundiarul din Pipera.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×