Home > Fotbal > Derby-ul FCSB-Dinamo se joacă în Ghencea!

Derby-ul FCSB-Dinamo se joacă în Ghencea!

Derby-ul-FCSB-Dinamo-se-joacă-în-Ghencea

Derby-ul dintre FCSB și Dinamo, care va avea loc pe 22 iulie, de la ora 21:30, în etapa a doua din Super Ligă, se va desfășura pe stadionul Steaua!

După o perioadă lungă de refuzuri, FCSB a primit acordul de a juca în Ghencea , pe stadionul nou, în derby-ul cu Dinamo.

FCSB – Dinamo se joacă în Ghencea

Potrivit Digi Sport, Angel Tîlvăr, ministrul apărării, a semnat documentul trimis de FCSB, în care echipa cere acordul de a juca pe stadionul Steaua contra cost.

Decizia se va oficializa în perioada următoare.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, patronul FCSB, Gigi Becali, se aștepta ca meciul cu Dinamo să nu aibă loc pe Arena Națională, din cauza unor concerte. Pe baza sprijinului premierului Marcel Ciolacu, pentru ca FCSB să poată juca pe stadionul Steaua, s-au declanșat proteste în masă ale susținătorilor CSA Steaua.  

”Jos labele de pe Ghencea”

În mai multe orașe din țară, dar și în Bulgaria, suporterii CSA Steaua au inundat străzile cu mesaje prin care arată dezacordul legat de această decizie.

Mesaje precum: ”Doar Steaua în Ghencea”, ”Jos labele de pe Ghencea” sau ”Ciolacu și Guvernu’ lui, câini de pază la stâna ciobanului”, au împânzit străzile în urmă cu câteva zile.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×