Home > Fotbal > CFR Cluj pregătește două transferuri de ultim moment în echipă! Varga: ”Vom fi o echipă puternică, o să vedeți”

CFR Cluj pregătește două transferuri de ultim moment în echipă! Varga: ”Vom fi o echipă puternică, o să vedeți”

CFR-Cluj-pregătește-două-transferuri-de-ultim-moment-în-echipă

După ce CFR Cluj obține 2 milioane de euro din transferul lui Nana Boateng la Jeonbuk Motors, Varga dorește reinvestirea. ”Feroviarii” se află in pline negocieri cu atacantul bosniac Luka Juricic (26 ani) de la Pyunik Erevan.

Luka Juricic, născut în Germania și având cetățenie bosniacă și croată, este o țintă concretă pentru CFR Cluj. Ioan Varga a confirmat că negocierile cu atacantul de la Pyunik sunt foarte avansate și că echipa mai are o țintă: ”un număr 6 din naționala Ghanei”, probabil un jucător cu un profil similar cu cel al lui Boateng.

200.000 de euro pentru Luka Juricic

”Vom fi o echipă puternică, o să vedeți, cu domnul Mandorlini. Din ce mi-au spus colegii de la club, suntem foarte aproape să transferăm un atacant, pe Luka Juricic, de la Pyunik, și un mijlocaș, un număr 6 din naționala Ghanei. Deocamdată nu vă pot spune numele lui”, a declarat Ioan Varga, finanțatorul fostei campioane, într-un interviu pentru Digi Sport.

Potrivit sursei menționate, CFR Cluj se pregătește să plătească 200.000 de euro pentru achiziționarea atacantului care a jucat la echipe precum Šibenik, Željezničar și Gimpo. Din vara anului trecut, acesta evoluează la Pyunik Erevan, echipa care a eliminat CFR Cluj din preliminariile Ligii Campionilor vara trecută.

Atacantul evaluat la 350.000 de euro a jucat în meciul retur câștigat de armeni la loviturile de departajare, în Gruia.

Juricic a avut performanțe remarcabile la Pyunik, deși nu a fost titular constant. În sezonul trecut, a marcat 17 goluri în 28 de meciuri, fiind titular doar în jumătate dintre ele.

CFR Cluj continuă să vizeze jucători de la echipe pe care le-au întâlnit în competițiile europene. Ermal Krasniqi de la Ballkani a fost transferat în acest mod la începutul anului.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×