Home > Fotbal > Mirel Rădoi a demisionat de la Craiova

Mirel Rădoi a demisionat de la Craiova

mirel-radoi-demisie-craiova

Tehnicianul Mihai Rădoi (41 de ani) a decis în această seară să îsi dea demisia de la CSU Craiova. Hotărărea a luată după înfrângerea din deplasare cu FC Argeș care a dus la eliminarea echipei sale din Cupa României.

CSU Craiova a fost învinsă în această seară în deplasare de FC Argeș cu scorul de 1-2 (0-0) și a terminat pe locul 4 grupa D a Cupei României, ratând astfel prezența în sferturile de finală ale competiției.

Deși la flash-interviul de după meci, Rădoi a declarat că nu se gândește la demisie, până la conferința de presă s-a răzgândit și a anunțat că va părăsi gruparea din Bănie.

Mirel Rădoi: “Nu facem decât să ne păcălim singuri”

La flash-interviul de după meciul de la Pitești acordat deținătorilor de drepturi, Rădoi a fost foarte transant cu conducerea Craiova, însă a spus că va continua totuși la echipă. Ceva s-a întâmplat pe drumul până la conferința de presă, unde tehnicianul în vârstă de 41 de ani și-a schimbat discursul și a declarat că va pleca de la cârma formației din Bănie.

“Între mine și jucători nu s-a întâmplat nimic. Cred că nea Sorin a înțeles greșit mesajul. I-am zis că îi sunt mereu recunoscător că m-a debutat ca fotbalist. Dar să ne spună nouă ce să facem la meciuri, la antrenamente, nu am acceptat și nu voi accepta asta niciodată!

Nu am ceva cu el, zic doar ce m-a deranjat. Eu le spun în față. Cred că indiferent cine face propunerile, tot patronul Mihai Rotaru a fost cel care m-a adus. 

Drumul a fost lung de la flash interviu până aici. Pe drum am luat decizia! În momentul în care stai și le pui cap la cap… am tot colectat informații cât am fost aici. Decât să fie o situație implozivă, mai bine plec eu! Apoi lucrurile se vor lămuri. Nu făceam decât să ne păcălim singuri dacă mai rămâneam. 

Îmi pare rău doar că nu am reușit să ne calificăm în Cupă. Nu mi-a fost ușor nici mie să îi văd așa. Dar concluzia e că nu am putut face mai mult. Au apărut aceste lucruri interne care au dinamitat situația” și-a motivat Rădoi decizia.

CS Universitatea Craiova a fost prima formație antrenată de Rădoi după mandatul de doi ani pe care l-a avut la echipa națională.

Formația patroanată de Mihai Rotaru rămâne astfel fără antrenor pentru a doua oară în acest sezon, după ce în vară Laszlo Balint a fost demis de la echipă după numai șapte partide.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×