Home > Liga 1 > Miculescu, după primul gol la FCSB: “Ne gândim doar la meciul de joi”

Miculescu, după primul gol la FCSB: “Ne gândim doar la meciul de joi”

david-miculescu-mioveni-fcsb

FCSB nu a reușit să îsi treacă în cont prima victorie în actualul sezon din Superliga nici după deplasare de la Mioveni. David Miculescu a reușit să înscrie primul său gol în tricoul roș-albastrilor.

David Miculescu a reprezentat transferul verii în Superliga, cel puțin în privința sumei de transfer. Oficialii celor de la FCSB au plătit nu mai puțin de 1.7 milioane de euro celor de la UTA în schimbul atacantului în vârstă de 21 de ani.

Miculescu nu a dezamăgit așteptările conducerii roș-albastrilor. După ce a debutat în deplasarea de la Streda făcând o partidă destul de solidă, fostul fotbalist al celor de la UTA a reușit în această seară să marcheze primul său gol pentru FCSB.

Miculescu: “Sunt dezamăgit că nu am obținut cele trei puncte”

David Miculescu a declarat după partida de la Mioveni că deși este bucuros pentru golul înscris, rezultatul nu îl încântă absolut deloc. El a mai spus că toată concentrarea este acum pe partida de joi care i-ar putea pe cei de la FCSB în play-off-ul pentru grupele Conference League.

“Pe plan personal, sunt fericit că am reușit să înscriu, dar sunt dezamăgit că nu am obținut cele trei puncte. Am venit la Steaua să ajut echipa, să ne batem la titlu.

Acum ne gândim doar la meciul de joi. Îmi place să joc și număr 9, dau tot ce pot indiferent de post.

Suntem optimiști că ne vom califica, am bătut cu 1-0 în tur, avem toate șansele să ne calificăm. Am avut o posesie foarte bună, ei s-au apărat aproape cu toată echipa. Nu știu ce puteam să facem mai bine, Mister știe și ne va explica. La faza golului, a venit o centrare, asta am vorbit, să venim cu mai multe centrări”, a declarat Miculescu în direct la Digisport.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×