Home > Fotbal > Adrian Mutu pleacă de la Rapid. Giuleștenii nu cer despăgubiri

Adrian Mutu pleacă de la Rapid. Giuleștenii nu cer despăgubiri

Adrian-Mutu-pleaca-de-la-Rapid

Adrian Mutu (44 ani) a ascuns negocierile cu Neftchi Baku, clubul care l-a demis pe Laurențiu Reghecampf (47 ani). Această acțiune a stârnit nemulțumire în rândul conducerii giuleștenilor și aceștia nu mai doresc să colaboreze cu el.

Noua conducere a Rapidului, formată din acționarii Dan Șucu și Victor Angelescu, precum și președintele Daniel Niculae, își propune să implementeze un model diferit de management într-o echipă de fotbal din România.

Adrian Mutu părăsește Rapidul și încheie un nou contract cu Neftci Baku

Joi seara, Adrian Mutu, cunoscut sub porecla de “Briliantul”, a semnat un draft de contract cu echipa din Azerbaijan, pe care urmează să o preia oficial în următoarele zile.

Rapidul se simte trădat de acțiunile lui Mutu

Giuleștenii se simt trădați de Mutu din cauza modului în care a procedat și nu mai doresc să-l aibă în echipă. Modul în care Mutu a purtat negocieri secrete cu Neftchi i-a supărat atât de mult, încât clubul îi va permite să plece fără să plătească suma de 200.000 de euro, prevăzută în clauza de reziliere a contractului. Această clauză a fost introdusă atunci când contractul lui Mutu a fost prelungit în 2022 până în 2025, după un sezon în care echipa nu și-a atins obiectivele de a ajunge în play-off și de a se clasa pe un loc de baraj pentru Conference League.

Conducerea Rapidului simte că Mutu i-a trădat și de aceea doresc să încheie colaborarea cât mai curând posibil.

Pentru Șucu, Angelescu și Niculae, nu ar fi o problemă faptul că Adrian Mutu dorește să plece pentru un salariu mai mare, ci modul în care a purtat negocierile în secret cu echipa din Azerbaidjan, fără să transmită nimic, lăsând Rapidul să caute acum un nou antrenor. Toate acestea se întâmplă cu o săptămână înainte de începerea campionatului.

La Neftchi, se estimează că Mutu va primi un salariu anual de 400.000 de euro, comparativ cu aproximativ 150.000 de euro pe care îl primește la Rapid.

Lista cu antrenori pentru Rapid: Șumudică, Bergodi, Pancu, Măldărășanu și Isăilă

Lista posibililor antrenori pentru Rapid include nume precum Marius Șumudică, Cristiano Bergodi, Marius Măldărășanu, Daniel Pancu și Daniel Isăilă. Timpul nu este de partea giuleștenilor, deoarece trebuie să găsească un nou antrenor într-un interval scurt de timp.

Dintre aceștia, doar Marius Măldărășanu se află sub contract cu Hermannstadt, în timp ce ceilalți sunt liberi să semneze repede.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×