Home > Liga 1 > LIVE TEXT | Rapid – Sepsi, în startul unui nou sezon

LIVE TEXT | Rapid – Sepsi, în startul unui nou sezon

rapid-sepsi-superliga

Rapid o întâlnește în această seară pe Sepsi Sf. Gheorghe pe teren propriu în prima etapă a noului sezon de Superliga. Covășnenii vin în Giulești la numai șase zile după ce au câstigat Supercupa în fața Farului.

REPRIZA A II-A

Min. 65 – Gol Sepsi anulat de VAR! Ștefănescu ia o acțiune pe cont propriu, trece de Braun, pătrunde în careu și șutează fără speranțe pentru Moldovan. Golul a fost însă anulat pe motiv de ofsaid după ce Colțescu a consultat arbitrajul video.

REPRIZA I

Min. 1 – A început partida. Sepsi a avut lovitura de start, covășnenii atacând în această repriză de la dreapta la stânga.

Min. 10 – Ocazie imensă pentru Sepsi. Safranko a reușit să intercepteze o pasă înapoi spre portar a lui Săpunaru însă Horațiu Moldovan a reușit să intervină providențial din postura de unu la unu cu atacantul covășnenilor.

Min. 29 – Rapid trece pe lângă deschiderea scorului. Cîrjan recepționează o minge în mijlocul careului respinsă greșit de apărarea oaspeților, însă șutul său este blocat pe linia porții de Tamas.

Min. 30 – O nouă ocazie mare pentru Rapid. Albu trimite cu capul sub transversală însă Niczuly intervine providențial.

Min. 37 – Papeau ia o acțiune pe cont propriu, evită doi adversari și sutează din marginea careului însă Niczuly este din nou la post și respinge.

Min. 45 + 2 – Se încheie prima repriză. Scor alb după primele 45 de minute.

UPDATE 21:28 – Echipele au intrat pe teren

Cele două echipe împreună cu brigada de arbitri condusă de Sebastian Colțescu și-au făcut apariția pe teren. Fanii giuleștenilor care au umplut Peluza NORD până la refuz crează o atmosferă de senzație. Imnul Rapidului a fost intonat pentru prima dată în acest sezon.

UPDATE 20:50 – Rapidiștii au ieșit la încălzire

Jucătorii rapidiștii au ieșit pe teren la încâlzire și s-au dus înspre Peluza NORD pentru a îsi saluta fanii. În stadion sunt mometan doar aproximativ 3.000 de spectatori însă giuleștenii au vândut toatele biletele pentru această partidă. Astfel este de așteptat ca până la începutul partidei să nu mai rămână niciun loc liber în tribune

Sepsi vine cu moralul ridicat în această seară în Giulești. Covășnenii au învins-o pe Farul săptămâna trecută cu scorul de 1-0 pe Stadion “Ilie Oană” în Supercupa României. De partea cealaltă, giuleștenii abia l-au instalat pe banca tehnică pe Cristiano Bergodi care i-a luat locul lui Adrian Mutu plecat în Azerbaijan.

Echipele de start

Rapid: Moldovan – Onea, Săpunaru, Cristea, Braun – Oaidă (63′ Kait), Albu (80′ Borza), Papeau (70′ Ionita) – Cîrjan (70′ Pănoiu), Dugandzic, Bamgboye. Antrenor: Cristiano Bergodi;

Sepsi: Niczuly – Oteliță (86′ Oroian), Bălașa, Tamas, Ciobotariu – Rodriguez, Păun, Matei (80′ Alimi) – Ștefănescu (86′ Dumitrescu), Safranko (81′ Rondon), Gheorghe (61′ Damașcan). Antrenor: Liviu Ciobotariu;

Arbitrii

Sebastian Colțescu – Daniel Mitruți, Mihai Marica;

Cartonașe galbene

Rapid: 9′ Cristea;

Sepsi: 2′ Balasa, 30′ Otelita, 65′ Paun, 68′ Stefanescu, 68′ Rodriguez, 68′ Niczuly;

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×