Home > Liga 1 > LIVE TEXT | Eternul Derby: FCSB – Dinamo

LIVE TEXT | Eternul Derby: FCSB – Dinamo

fcsb-dinamo-superliga
« de 3 »

După un an de pauză, FCSB și Dinamo se întâlnesc în această seară în etapa a doua din Superliga pe stadionul Arcul de Triumf. Ros-albastrii vin după victoria cu 3-1 în deplasare cu FC U Craiova, iar “cainii” după înfrângerea cu CSU Craiova, 0-2. 

Repriza II

Min. 83 – GOOOL Dinamo!!! Goncalo Gregorio profită de mingea scapată în față de Tîrnovanu la șutul lui Laruccea și înscrie din câțiva metri.

Repriza I

Min. 30 – GOOOL FCSB!! Florinel Coman a deschis scorul cu un șut de la 25 de metri care s-a dus în vinclu!!!

Min. 35 – GOOOL FCSB!!! Darius Olaru a dublat avantajul gazdelor cu un șut la colțul lung din marginea careului după ce defensiva lui Dinamo nu a putut să respingă convingător o centrare a lui Florinel Coman.

Min. 44 – Florinel Coman trimite direct pe poartă o lovitură liberă din lateral dreapta, însă portarul Golubovic este la post și boxează.

Min. 45 +1 – Ocazie uriașă pentru FCSB!! Apărarea lui Dinamo îl scapă pe Miculescu, însă șutul acestuia dintr-o poziție perfectă este scos cu piciorul de Golubovic.

Duelul Mesajelor

Mesaj FCSB: “De la atâtea medicamente/ Acum sunteți asistente”

Mesaj Dinamo: “Drama suporterului stelist/ Mai puține meciuri în Ghencea decât orice dinamovist”

Mesaj FCSB: “După un an de derby-uri imaginare/ Aveți în față Steaua, coșmarul vostru de la înființare”

Mesaj FCSB: “Din 96 vă ținem sub teroare/ Din câinii roșii v-am făcut domnisoare”

Mesaj Dinamo: “rapid vs rapid, steaua vs steaua, craiova vs steaua / Când toți se ceartă, se victimează și se plâng/ Câinii s-au unit și-s mai puternici ca oricând”

Mesaj FCSB: “Rugăm câinii să stea jos / începe Roland Garros!!”

UPDATE 21:28 – Coregrafie FCSB

Echipele au ieșit pe teren, iar suporterii celor de la FCSB au afișat o coregrafie atât la Peluza NORD cât și la tribuna a doua.

UPDATE 21:15: Cei 600 de suporteri dinamoviști au intrat în stadion

Toți suporterii dinamoviști care au prins bilete pentru această partidă au intrat în peluza dinspre Mânăștirea Cașin. Aceștia au fost verificați la sânge de către jandarmi care i-au să-și treacă numele pe biletul de acces. Fanii “câinilor” nu au pregătit nicio coregrafie pentru această seară însă vor plusa cu câteva bannere.

suporteri-dinamo-deplasare-fcsb
sportpost.ro

Partida are loc până la urmă pe stadionul “Arcul de Triumf”, după ce negocierile dintre reprezentații FCSB și CSA pentru închirierea stadionului “Steaua” au picat. Cel mai probabil roș-albastrii vor încerca din nou să pătrundă pe arena din Ghencea în etapa a patra contra celor de la CFR Cluj.

Echipele de start

FCSBTârnovanu – Pantea, Dawa, Haruț, Radunovic – Djokovic, Șut, Olaru – Miculescu, Băluță, Coman. Antrenor: Elias Charalambous;

DINAMO: Golubovic – De Moura, Giafer, R. Grigore, Amzăr – Ghezali, Larrucea, Iglesias, N. Roșu – Bani, Abdallah. Antrenor: Ovidiu Burcă;

Arbitrii

Colţescu Sebastian – Marica Mihai Marius, Popescu Adrian;

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×