Home > Liga 1 > FC U Craiova, aproape de primul transfer important

FC U Craiova, aproape de primul transfer important

jaja-transfer-fcu-craiova

Pretențiile celor de la FC U Craiova au început să crească odată cu venirea pe banca tehnică a lui Marius Croitoru. Conducerea oltenilor vrea să creeze o echipă competitivă pentru sezonul viitor în Bănie și sunt aproape să îl aducă pe fostul elev al lui Croitoru de la Botoșani, brazilianul Jaja Silva.

În această săptămână, Marius Croitoru a fost instalat oficial ca antrenor principal la FC U Craiova. Până acum în Bănie nu a fost transferat decât portarul Ionuț Gurău (23 de ani) de la Unirea Slobozia.

Croitoru, obișnuit să se bată mereu pentru accederea în play-off la Botoșani, are aceeleași pretenții și la FC U Craiova. Astfel, oltenii sunt în tratative pentru aducerea unui fost elev al său la gruparea din Moldova.

Jaja Silva, aproape să ajungă în Bănie

Brazilianul Jaja Silva a venit în vara trecută la Botoșani, fiind împrumutat de la Boavista. Acesta a avut o evoluție destul de convingătoare, marcând de cinci ori în cele 27 de meciuri pe care le-a judecat în tricoul moldovenilor.

Croitoru le-a cerut oficialilor oltenilor să îl oferteze pe Silva, căruia îi va expira în câteva zile împrumutul de la Boavista, anunță Pro Sport. Aceeași sursă citată anunță că brazilianul nu s-a prezentat la antrenamentele celor de la Botoșani la reuniunea echipei.

Dacă mutarea se va concretiza, aceasta se va face cel mai probabil tot sub formă de împrumut. Pretențiile financiare ale brazilianului se ridică undeva la 20.000 de euro pe lună, sumă ce este greu de crezut că poate fi suportată de olteni.

  • 23 de ani are Jaja Silva;
  • Este cotat de transfermarkt.de la 500.000 de euro;
  • Joacă ca și extremă dreaptă, dar poate fi folosit și în celălalt flanc;
  • Are înălțimea de 1,75:

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×