Home > Liga 1 > FCSB, ofertă pentru Omrani: “Oricând l-am dori”

FCSB, ofertă pentru Omrani: “Oricând l-am dori”

omrani-dorit-fcsb

Bilel Omrani (29 de ani) a rămas liber de contract după despărțirea de campioana CFR Cluj. Mai multe cluburi s-au interesat de jucătorul algerian, inclusiv cei de la FCSB. Totuși, pretențiile salariale ale atacantului fac dificilă venirea acestuia la vice campioana României.

Cei de la FCSB îl curtează pe Omrani de astă iarnă, însă acesta pare interesat mai degrabă de o experiență într-un campionat din străinătate.

Managerul celor de la FCSB, Mihai Stoica, a anunțat că i-au făcut o ofertă fotbalistului algerian. Totodată, oficialul vicecampioanei a dezvăluit cu cine se mai luptă aceștia pentru semnătura lui Omrani.

MM Stoica: “Este printre preferații patronului”

Stoica a dezvăluit în această seară că Omrani este printre preferații patronului, însă pretențiile salariale ridicate ale algerianului nu-l fac optimist că îl vor putea aduce în lotul vicecampioanei. De asemenea, managerul celor de la FCSB a mai spus că în afară de căpitanul Florin Tănase, niciun jucător antrenat de Toni Petrea nu poate depăși un anumit prag financiar.

Totodată, Stoica a anunțat că Omrani mai are și alte oferte din Emirate și Turcia.

“Omrani a fost lăsat liber, n-are echipă, agenţii lui lucrează. Sunt ceva discuţii în Turcia şi Orientul Mijlociu. E printre preferaţii patronului, oricând l-am dori, dar pretenţiile sale sunt foarte mari. Avem un singur jucător cu salariul mare, Tănase, în rest salariile noastre se încadrează într-un prag pe care nu vrem să-l depăşim

Noi i-am făcut o ofertă lui Omrani, e valabilă acum, mai târziu nu cred, pentru că ar rata pregătirea”, a declarat Stoica în direct la Orange Sport.

  • Omrani are 1,88 înălțime;
  • Este cotat de transfermarkt.de la 1, 6 milioane de euro;
  • A jucat la CFR timp de șase sezoane timp în care a cucerit cinci titluri de campion;

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×