Home > Liga 1 > Mutu vrea să transfere și de la Dinamo

Mutu vrea să transfere și de la Dinamo

ricardo-grigore-transfer-rapid

Rapid a realizat patru transferuri până în acest moment, însă giuleștenii continuă să caute întăriri pentru sezonul viitor. Antrenorul, Adrian Mutu, ar fi interesat de aducerea fostului său elev de la naționala de tineret, Ricardo Grigore.

După venirea lui Dan Șucu în acționariatul rapidului, echipa are pretenții mult mai mari pentru sezonul viitor, iar acest lucru se vede și în transferurile făcute până în acest moment. Giuleștenii i-au transferat în această vară pe Paul Iacob, Valentin Costache, Florin Ștefan și Andrei Ciobanu.

Adrian Mutu ar vrea să profite și de situația extrem de îndoielnică de la Dinamo de după retrogradarea echipei. Tehnicianul ar vrea să aducă un fost elev al său de la naționala de tineret, ce era considerat acum câțiva ani o mare speranță pentru echipa din “Ștefan cel Mare”.

Ricardo Grigore, în vizorul lui Adrian Mutu

Ricardo Grigore nu mai are de gând să continue la Dinamo, acesta vrând să ajungă la o înțelegere cu oficialii clubului pentru rezilierea contractului. Pe fir, au intrat cei de la Rapid care ar fi interesați de aducerea fundașului în vârstă de 23 de ani, anunță playsport.ro.

Grigore mai are contract cu Dinamo încă doi ani, însă acesta vrea să îsi rezilieze înțelegerea cu Dinamo din cauza plăților salariale restante.

“Nu sunt plătit la zi. Nu sunt avocat să știu, dar văd că și cu insolvența sunt acoperiți. Poți cere falimentul la peste 10.000 de euro datorii. Am datorii două salarii. Și eu mă gândesc să renunț la bani. În acest moment mai sunt câțiva jucători care vor să plece, inclusiv Filip. Mulți își doresc să și rămână, dar pentru că e o incertitudine, mulți dintre ei mai așteaptă”, a declarat Grigore pentru digisport.

Grigore a bifat 22 de partide în stagiunea recent încheiată. Din cauza evoluțiilor sale modeste, a fost tras pe linie moartă de Dușan Uhrin pe finalul sezonului.

Este cotat de transfermarkt.de la 300.000 de euro.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×