Home > Fotbal > Ionuț Lupescu, la prezentarea la CS Dinamo: “Vrem un proiect național pe Academie”

Ionuț Lupescu, la prezentarea la CS Dinamo: “Vrem un proiect național pe Academie”

ionut-lupescu-prezentare-dinamo

CS Dinamo a dat lovitura în această săptămână și a anunțat aducerea în cadrul clubului a lui Ionuț Lupescu. Astăzi, acesta a fost prezentat oficial și a oferit primele declarații în cadrul unei conferințe de presă. 

Ionuț Lupescu s-a alăturat în această săptămână clubului sportiv Dinamo, el urmând să ocupe o funcție în cadrul academiei de fotbal. Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă organizată de club, el a oferit primele declarații despre rolul pe care îl avea la echipa sa de suflet.

De asemenea, fostul internațional a vorbit și despre situația dintre clubul sportiv și echipa de fotbal din Superliga.

Lupescu: “Scopul meu aici este să fac o analiză”

Ionuț Lupescu a declarat că urmează să facă un audit la nivelul academiei, iar împreună cu conducerea clubului să găsească cele mai bune soluții pentru a crea un centru de copii și juniori cât se poate de profesionist. Totodată, acesta a ținut să înțepe echipa de fotbal din liga a patra patronată de Nicolae Badea care poartă tot numele Dinamo.

“Să clarificăm care este scopul şi obiectivul meu aici, alături de CS Dinamo. Cred că suntem în faza finală în care se va construi clubul Dinamo. Dar cred că asta nu este suficient pentru clubul Dinamo.

E foarte important ca şi centrul de copii şi junior, pentru că nu arată ca o Academie. E clar că trebuie să se investească şi în infrastructură.

Scopul meu aici este să fac o analiză pe care să i-o prezint domnului preşedinte. Vrem un proiect naţional de Academie. Până acum 10 ani, acest club a produs cei mai mulţi jucători care au ajuns la Dinamo Bucureşti sau la alte cluburi din Liga 1. Chiar şi la echipa naţională. Eu nu am venit aici ca să dau pe cineva afară”, a declarat Ionuț Lupescu.

“Echipa lui Badea e o glumă proastă”

“Pentru mine există un singur Dinamo, ambele echipe sunt Dinamo. Ce va fi peste ani, între CS și FC, nu depinde de mine. Copiii de la FC sunt bineveniți aici.

E ciudat să fie două Dinamo, două Steaua. Sper ca familia Dinamo să nu facă greșeala pe care au facut-o cei de la Craiova și cei din Ghencea. Echipa de Liga 4 de la Dinamo e o glumă proastă. Nu o pot lua în calcul”, a concluzionat Lupescu

 

 

 

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×