Home > Fotbal > Ionuț Lupescu se întoarce la Dinamo

Ionuț Lupescu se întoarce la Dinamo

ionut-lupescu-revenire-dinamo

CS Dinamo București a anunțat în această seară cooptarea lui Ionuț Lupescu în staff-ul echipei de fotbal a clubului sportiv din “Ștefan Cel Mare”.

Prin intermediul unui comunicat postat pe pagina de facebook a clubului, CS Dinamo București a anunțat revenirea lui “Ionuț Lupescu în Ștefan Cel Mare”. Acesta va avea, cel puțin pentru moment, o funcție importantă în dezvoltarea academiei de fotbal.
Deși s-a vehiculat intens în ultima vreme o posibilă cooptare a sa la FC Dinamo 1948, acesta se pare că a ales să se alăture fostilor săi colegi din “Groapă”, Marius Niculae și Ionel Dănciulescu la clubul sportiv.

“Legenda dinamovistă se întoarce acasă”

Clubul Sportiv Dinamo a aruncat o bombă târziu în noapte și a anunțat revenirea lui Ionuț Lupescu la Dinamo. Fostul oficial UEFA a bătut palma cu echipa sa de suflet și cel puțin în primă fază se va ocupa de Academia de Fotbal.

“O legendă a fotbalului dinamovist se întoarce acasă! Ionuț Lupescu se alătură Clubului Sportiv Dinamo!
Ionuț Lupescu revine la clubul la care s-a consacrat. Mijlocașul generației de aur a acceptat oferta Clubului Sportiv Dinamo și va ocupa, în prima fază, o funcție cheie în dezvoltarea Academiei de Fotbal CS Dinamo. Lupescu (54 de ani) va realiza o analiză amplă a Academiei și va propune un proiect ambițios pentru dezvoltarea acestui segment.
Ionuț Lupescu s-a format la Dinamo, unde a debutat în 1986, la numai 17 ani. După ce a participat cu naționala României la turneul final al Campionatului Mondial din 1990, ”Kaiserul” a semnat cu gruparea germană Bayer Leverkusen, unde a stat şase sezoane şi a jucat 184 de meciuri. Lupescu a mai jucat pentru Dinamo în trei perioade: 1998-2000, 2000-2001 și 2001-2002. A câștigat două campionate și trei Cupe ale României în tricoul ”alb-roșu”.
Bine ai venit, Ionuț Lupescu!”, se arată în comunicatul emis de alb-roșii.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×