Home > Fotbal > Duckadam, despre meciul Farul – Sheriff: ”Prima șansă o are Sheriff”

Duckadam, despre meciul Farul – Sheriff: ”Prima șansă o are Sheriff”

Duckadam-despre-meciul-Farul-Sheriff-Prima-șansă-o-are-Sheriff

În primul tur preliminar al competiției, echipa de la malul mării se va confrunta cu Sheriff Tiraspol, formație care în sezonul 2021/2022 a obținut o victorie pe Bernabeu împotriva lui Real Madrid în grupele Ligii Campionilor.

Duckadam indică favorita în meciul Farul – Sheriff

Helmut Duckadam, fost președinte de imagine la FCSB, a exprimat părerea că moldovenii sunt favoriți să treacă în turul doi preliminar în “dubla” cu echipa de la malul mării.

El a subliniat, de asemenea, că țările investesc masiv în sport, iar acest lucru a generat o teamă în rândul românilor în fața adversarilor europeni cu care se confruntă.

„Despre Farul? E greu, nu cunosc Sheriff-ul, dar știu că au ajuns în fazele superioare. Acolo e o politică, aduc jucători tineri, din Africa. Eu zic că, totuși, prima șansă o are Sheriff.

Nu cred că e mai mare Kosovo decât Moldova și ne temem și de ei. Sau de Macedonia sau de țări foarte mici. Să nu uităm că Moldova a câștigat cu Polonia. Acum ne e frică de toată lumea.

Prima dată, toată lumea vrea rezultate imediate. Noi tot mai râdem de unguri, de una de alta, dar ei investesc peste tot, în Ungaria, în Slovacia… peste tot”, a declarat Helmut Duckadam, conform iAM Sport.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×