Home > Fotbal > Gigi Becali ironizat de Daniel Pancu: ”Înainte cu o săptămână vorbea despre Champions League”

Gigi Becali ironizat de Daniel Pancu: ”Înainte cu o săptămână vorbea despre Champions League”

Daniel-Pancu-ironie-la-adresa-lui-Becali

Anunțul lui Gigi Becali legat de retragerea sa din fotbal a stârnit un val de reacții. Daniel Pancu (45 ani) l-a ironizat pe patronul lui FCSB.

E ciudat, pentru că înainte cu o săptămână vorbea iarăși despre Champions League. E de admirat, e fantastic, câți bani a băgat în tot fotbalul. A ținut fotbalul românesc cu jucătorii cumpărați de la alte echipe. Și într-o săptămână se schimbă, dar poate îi trece”, a declarat acesta pentru Digi Sport.

”Nu aș vedea deloc o ieșire”

Un alt antrenor din fotbalul românesc, Ionuț Badea (47 ani), a reacționat la anunțul lui Becali. Acesta consideră că reacția patronului roș-albaștrilor este justificată.

După părerea mea au fost declarații emoționale. Poți să le înțelegi, e normal să ai reacții, mai ales când consideri că ești nedreptățit. Poți să înțelegi lucrul ăsta. Pe de altă parte, toate investițiile făcute nu cred că vor fi în van. Nu aș vedea deloc o ieșire, o retragere. Dacă domnia sa va decide să facă acest lucru, cineva va prelua și va continua”, a declarat Ionuț Badea pentru aceeași sursă.

Gigi Becali și-a anunțat retragerea după ce FCSB a pierdut contra celor de la Rapid București cu scorul de 0-1. În urma meciului, latifundiarul din Pipera a amenințat că se va retrage din fotbal și că își vinde echipa.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×