Home > Fotbal > Amendă record primită de Barcelona

Amendă record primită de Barcelona

FC-BARCELONA-AMENDA

Neregulile financiare au adus pentru FC Barcelona o amendă record din partea Trezoreriei din Spania.

În martie, FC Barcelona a fost acuzată de Parchet de corupție în legătură cu mai multe plăți suspecte către Jose Maria Enriquez Negreira, fostul șef al arbitrajului spaniol. Conform acuzațiilor, între anii 2001 și 2018, clubul a plătit aproape 7 milioane de euro pentru servicii de consultanță în probleme de arbitraj.

Revenirea lui Messi este pusă în pericol

FC Barcelona a fost amendată cu 15,7 milioane de euro de către Trezoreria din Spania pentru nedeclararea unor sume referitoare la rezilieri contractuale și achiziționarea de bilete de avion, precum și pentru neconformitatea cu legea privind cedarea mașinilor primite de sponsori către jucători.

Potrivit El Confidencial, Barcelona a achitat deja amenda, dar aceasta poate agrava situația financiară a clubului care se confruntă deja cu probleme.

Această amendă poate afecta și revenirea lui Lionel Messi la club, deoarece Barcelona trebuie să se încadreze în plafonul salarial impus de LaLiga și să efectueze o restructurare a bugetului. În caz contrar, Messi ar putea fi tentat să accepte oferta primită de la Al-Hilal, care este mai mare decât ceea ce primește Cristiano Ronaldo la Al-Nassr. Cu toate acestea, surse din anturajul lui Messi susțin că prima opțiune a sa este tot FC Barcelona.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×