Home > Fotbal > Gheorghe Mustață are un plan pentru a preveni incidentele la derby-ul FCSB – Dinamo

Gheorghe Mustață are un plan pentru a preveni incidentele la derby-ul FCSB – Dinamo

Gheorghe-Mustata-are-un-plan-pentru-a-preveni-incidentele-la-derby-ul-FCSB-Dinamo

Gheorghe Mustață caută să prevină incidentele la derby-ul FCSB – Dinamo. Liderul Peluzei Nord are un plan pentru a evita conflictele cu rivalii de la Peluza Sud Steaua.

Strategia lui Gheorghe Mustață pentru a menține Peluza Sud la distanță de Ghencea în derby-ul FCSB – Dinamo.

Fanii FCSB sunt entuziasmați să revină în Ghencea după 8 ani de absență. Ultima dată, echipa a jucat acolo în 22 martie 2015, când a învins Viitorul Constanța cu 4-1.

Liderul Peluzei Nord nu se teme de incidente cu rivalii de la Peluza Sud. Gheorghe Mustață încearcă să împiedice ultrașii Stelei să cumpere bilete pentru derby-ul FCSB – Dinamo, programat sâmbătă, 22 iulie, la ora 21:30.

„Stadionul va fi plin cu siguranță pentru că sunt cerințe foarte mari. La peluză voi cere conducerii sa nu pună niciun bilet la vânzare pentru că noi suntem în foarte mari discuții cu lumea din țară, care vor la meci și vor la noi în peluză. Peluza înseamnă vreo 6-7 mii. Cred că vor rămâne și oameni afară.

Dacă ajung cu ei la o înțelegere, le dau toată peluza din partea de sud. Dacă ajungem la o înțelgere, le dau toată peluză. Să fie și la retur același lucru. Nu vreau să pățim cum am pățit cu Rapid.

Eu fac apel la suporteri să vină la stadion. Nu suntem în Zimbabwe, nu suntem în Congo. Nu trebuie să ne fie frică. Eu fac un apel la calm la toată lumea. Toată lumea să vină la stadion în liniște, fiecare să meargă liniștit acasă. Cine vrea să facă anumite lucruri este răspunzător.

Eu am avut și o ședință împreună cu liderii și am stabilit clar ce avem de făcut. Vom merge în liniște la stadion, vom merge să ne încurajăm echipa, nu vrem să facem incidente.

Nu e meciul la care să strig eu contra CSA. Noi încurajăm echipa și vrem să câștigăm meciul”, a declarat Gheorghe Mustață.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×