Home > Fotbal > Dinamo refuză amânarea meciului cu FCSB. Gigi Becali: ”Burcă a zis că au încredere în ei”

Dinamo refuză amânarea meciului cu FCSB. Gigi Becali: ”Burcă a zis că au încredere în ei”

Dinamo-refuză-amânarea-meciului-cu-FCSB

Derby-ul FCSB – Dinamo din etapa a doua a SuperLigii, ce va avea loc sâmbătă de la ora 21:30, nu se va juca pe stadionul “Steaua”.

Vicecampioana și CSA Steaua nu au ajuns la un acord în ceea ce privește închirierea arenei din Ghencea, ceea ce a dus la eșuarea negocierilor. Prin urmare, FCSB va juca meciul cu Dinamo pe stadionul “Arcul de Triumf”.

Becali: ”Am încercat să amânăm meciul, Dinamo n-a vrut.”

FCSB a încercat să amâne derby-ul cu câteva săptămâni pentru a putea folosi Arena Națională, care era ocupată de mai multe concerte în această perioadă. Cu toate acestea, cererea lor a fost respinsă de Dinamo, în special de antrenorul Ovidiu Burcă.

Gigi Becali a dezvăluit că tehnicianul echipei “Câinilor” s-a opus amânării meciului, considerând că acum este momentul oportun pentru ca Dinamo să obțină un rezultat bun în fața rivalei. În timp ce povestea, patronul FCSB-ului a izbucnit în râs.

Am încercat să amânăm meciul, Dinamo n-a vrut. Burcă a zis că au încredere în ei și ne-au prins acum, suntem în cupele europene, și că noi o să fim obligați să jucăm cu echipa a doua. S-o creadă ei! Nu știu cum ne-au prins. Doamne ferește”, a spus Gigi Becali pentru Digisport.

Becali le răspunde celor de la CSA

CSA a afirmat că discuțiile privind închirierea stadionului “Steaua” au eșuat din cauza lipsei actelor necesare din partea FCSB, însă Gigi Becali a contrazis această afirmație.

Am făcut tot ce au cerut, urma azi să facem actele, să semnăm contractul. S-a întâmplat că nu le-a convenit polița de asigurare de 250.000 de euro. Am zis bine, vă mai dăm un bilet la ordin avalizat de 250.000 de euro. Cum ar veni, erau banii în cont, un milion care era la discreția lor, orice se întâmpla.

Au zis că azi ne dau răspunsul, apoi n-au mai răspuns la telefon. Pe urmă, ne-au trimis scrisoare ca atunci când venim cu biletul avalizat la ordin de 750.000 și cu polița de asigurare de 250.000, dar timp nu era să facem polița de asigurare.

Așa că am zis că dăm bilet la ordin și pentru 250.000, dar au zis că nu vor așa. S-au jucat cu noi, ei credeau că nu dăm niciodată milionul și când au văzut că noi dăm, când și-au dat seama și au văzut că nu se poate polița de asigurare într-o zi… Noi am zis că punem bani în loc de poliță.

Îți dai seama? Când văd lucrurile astea, mă gândesc ce fel de oameni sunt? Nu înțeleg, mă minunez. Cum să spună așa ceva? Îți dai seama ce oameni de nimic, ce mincinoși? Dacă eu zic că mâine la 10:00 fac bilet avalizat de un milion?

Când revin lucrurile la normal, eu sunt dispus, nu mă supăr. Când revin lucrurile la normal și vine un om care să aibă bărbăție, o să jucăm. Prim-minstrul ce să facă? Dacă ei sunt capabili să mintă, spun că nu le-am dat. Mint cu nerușinare.

Se încadrează și la minciună, și la abuz, și la ce vrei tu. Noi avem comunicarea cu ei. Le-am spus că dăm bilet avalizat de 750.000 de euro și vă mai dăm pentru 250.000 încă un bilet. Nu putem să vă dăm polița, vă dăm bilet avalizat de încă 250.000, bani la dispoziția voastră.

Nu știu ce să mai cred, dacă au spus și minciuna asta. Sunt oameni de nimic și de doi lei, care sunt mincinoși. Cu oamenii de ăștia nu poți face țară mare”, a mai declarat Gigi Becali pentru aceeași sursă.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×