Home > Tenis > Gabriela Ruse, după calificarea în finală la Transylvania Open: “M-am simțit ca și cum ar fi jucat România”

Gabriela Ruse, după calificarea în finală la Transylvania Open: “M-am simțit ca și cum ar fi jucat România”

gabriela-ruse-interviu-finala-transylvania-open

Gabriela Ruse face cel mai bun turneu din acest an reușind să ajungă în finală la Transylvania Open. Imediat după partida din semifinale aceasta a oferit pe teren primele declarații. 

Gabi, vizibil emoționată, a declarat că mulțumeste în primul rând publicului care a făcut-o să se simtă ca și cum ar juca România. Apoi a mulțumit echipei sale care a reușit să o facă să treacă peste toate accidentările din ultimii ani.

“Vreau să vă mulțumesc vouă. Este visul meu să joc în fața voastră. Nu-mi vine să cred că voi juca finala de mâine. Sunt atât de emoționată. Va mulțumesc foarte mult

De când eram mică visul meu era să joc pe o astfel de arenă și vreau să îi mulțumesc lui Patrick (nr. Ciorcilă, directorul turneului) că mi-a oferit această șansă. Au fost doi ani foarte grei pentru mine din punct de vedere al sănătății, dar mai ales din punct de vedere mental pentru că m-am zbătut să câstig din ce în ce mai multe meciuri și parcă la fiecare turneu aveam câte o problemă. Aș vrea să mulțumesc întâi echipei mele, în special Nicoletei (nr. Nicolescu, fizioterapeuta ei) care m-a făcut să joc zilnic la un astfel de nivel. Sunt atât de emoționantă încât nu îmi pot găsi cuvintele și vă spun asta din tot sufletul.

Și vreau să vă spun că astăzi m-am simțit ca și cum ar fi jucat România, nu Gabriela Ruse. Am crescut uitându-ma la generația de aur, Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu, Sorana Cîrstea și mi-am dorit mereu să joc pe o astfel de arenă, în fața atâtor oameni, mai ales că sunteți români și vă mulțumesc din tot sufletul”, a declarat Gabriela Ruse imediat după meci.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×