Home > Tenis > Carlos Alcaraz aduce lămuri după eliminarea timpurie de la Paris

Carlos Alcaraz aduce lămuri după eliminarea timpurie de la Paris

carlos-alcaraz-inainte-de-atp-finals

Carlos Alcaraz a spus foarte clar că trebuie să “îmbunătățească multe lucruri” în jocul său dacă vrea să aibă o șansă de a câștiga ATP Finals. După ce a a avut liber în primul tur, Alcaraz, cap de serie numărul 2, a început marți campania de la Mastersul de la Paris.

În mod șocant, campania lui Alcaraz la Paris a fost de foarte scurtă durată, deoarece Roman Safiullin, locul 45 ATP, l-a învins pe spaniol cu 6-3 6-4. Înainte de Paris, Alcaraz a suferit și o înfrângere surprinzătoare în fața lui Grigor Dimitrov în 16-imile de finală al Mastersului de la Shanghai.

De la triumful de la Wimbledon, Alcaraz a ajuns la șase turnee consecutive fără să câștige un titlu. “Sunt zile ca aceasta, dar este dificil pentru mine să ies așa într-un turneu în care am sperat că pot ajunge în finală.

Este un eșec și mă doare. Sunt dezamăgit de nivelul meu și de modul în care m-am simțit pe teren. Am multe lucruri de îmbunătățit dacă vreau să am șanse decente la ATP Finals. Am venit la Paris cu ideea clară de a juca ATP Finals cu opțiunea de a reveni pe locul 1 în clasament.

Cred că șansele mele au dispărut acum”, a declarat Alcaraz reporterilor spanioli.

Alcaraz plănuiește să revină pe terenul de antrenament

În această săptămână, Alcaraz spera să se pregătească bine pentru ATP Finals pentru a putea să reducă avansul lui Novak Djokovic în lupta pentru locul 1 la sfârșitul anului.

Deoarece campania lui Alcaraz la Paris nu a decurs conform planului, spaniolul în vârstă de 20 de ani intenționează acum să se întoarcă pe terenul de antrenament  înainte de începerea ATP Finals. Turneul va avea loc între 12 și 19 noiembrie la Torino.

“Nu știu. Am timp înainte de ATP Finals, multe zile de antrenament pentru a putea ajunge la nivelul la care vreau să joc. Dar în acest moment nu sunt în momentul potrivit pentru a vorbi despre asta. Sincer, după înfrângerea suferită, trebuie să îmi iau ceva timp”, a completat Alcaraz.

 

 

 

 

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×