Home > Liga 1 > Florin Niță, aproape de CFR Cluj

Florin Niță, aproape de CFR Cluj

florin-nita-transfer-cfr-cluj

Portarul naționalei României, Florin Niță, nu va mai continua la Sparta Praga după ce nu a mai apărat de mai bine de șase luni. El este aproape să revină în Liga 1 la campioana CFR Cluj.

Florin Niță a avut un încep de sezon excelent la Sparta Praga fiind titular incontestabil în poarta cehilor atât în campionat, cât și în Europa League. Apoi, inexplicabil, de la finalul lunii noiembrie a fost trecut pe banca de rezerve de antrenorul formației din capitala cehiei.

Astfel, Niță nu mai dorește să continua la Sparta, deși mai are contract încă un an cu gruparea din Praga. El are mai mult oferte, cea mai atractivă părând una din Liga 1.

Niță, în negocieri cu campioana României

Impresarul portarului, Bogdan Apostu a confirmat că Niță va pleca de la Sparta, urmând să semneze cu o echipă importantă care îi poate suporta salariul.

“Următorul transfer important va fi cel al lui Florin Niță. Cu siguranță va pleca de la Sparta Praga și va face obiectul unui transfer important. Rămâne să vedem unde, există discuții pe mai multe planuri. În cel mai scurt timp, Florin va lua o decizie. El poate să apere la orice echipă, e o strategie, viziunea clubului. A demonstrat peste tot că poate și sunt sigur că va apăra la o echipă de nivelul lui.

Florin Niță nu poate ajunge la o echipă normală, medie, din două considerente: Florin Niță este titularul echipei naționale și din rațiuni financiare, are un salariu pe care nicio echipă medie nu i-l poate suporta.  Va fi o echipă importantă! Va evolua constant de acum încolo. Sunt discuții concrete, avansate!”, a declarat Apostu la Digi Sport.

Niță se pare că este în negocieri avansate cu CFR Cluj, singura grupare din România care îi poate suporta pretențiile salariale, anunță Pro Sport.

De altfel, zilele trecute, antrenorul campioanei, Dan Petrescu, a sugerat că ar avea nevoie de un portar cu experiență, sperând că oficialii celor de la CFR Cluj îi vor aduce “cireașa de pe tort”.

  • 34 de ani este vârsta lui Niță;
  • Este cotat de transfermarkt.de la 850.000 de euro;
  • În România a mai jucat la Chiajna și FCSB, având în palmares 2 titluri și o Cupă cu roș-albastrii;

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×