Home > Liga 1 > Adrian Mutu a anunțat obiectivul Rapidului în noul sezon

Adrian Mutu a anunțat obiectivul Rapidului în noul sezon

adrian-mutu-obiecitv-rapid

Venirea lui Dan Șucu în acționariatul Rapidului a adus un val de entuziam în rândul suporterilor giuleșteni. Antrenorul echipei, Adrian Mutu, rămâne încă cu picioarele pe pământ și anunță că obiectivul din acest an nu este câstigarea campionatului.

Dan Șucu a anunțat la venirea în Giulești un buget de aproximativ de șapte milioane de euro pentru următorul sezon. Acest lucru s-a văzut și în achizițiile făcute de rapidiștii, aceștia fiind printre cei mai activi pe piața transferurilor în această vară.

Fanii bucureștenilor deja îsi fac speranțe că în anul centenar titlul ar putea reveni după 20 de ani în Giulești. Adrian Mutu le taie însă acest entuziam suporterilor rapidiști.

Adrian Mutu: “Obiectivul nu este campionatul, să fie clar”

Adrian Mutu a vorbit despre pregătirea noului sezon și a anunțat care este obiectivul fixat echipei. Fostul atacant consideră că lucrurile la Rapid trebuiesc făcut treptat înainte de a visa la fapte mărețe.

“Suntem la al doilea stagiu de cantonament, ce a fost mai greu a trecut. Acum vor urma meciuri amicale, importante pentru noi să ne formăm ca echipă, să se omogenizeze între ei și sper să ne întoarcem de acolo mult mai pregătiți.

Obiectivul nostru este play-off-ul, nu campionatul, ca să fie clar. Înțeleg entuziasmul multora, dar trebuie să fim realiști. Pas cu pas putem atingem obiectivele, iar obiectivul de anul ăsta este play-off-ul”, a declarat Mutu.

  • 9 este locul pe care a terminat Rapid sezonul trecut;
  • 7 victorii a obținut Mutu pe banca giuleștenilor în stagiunea trecută;

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×