Home > Liga 1 > Plecare importantă de la FCSB

Plecare importantă de la FCSB

vali-gheorghe-transfer-turcia

După ce la FCSB au avut loc primele veniri de jucători din această vară, astăzi s-a concretizat și prima plecare importantă. Este vorba de Valentin Gheorghe care va evolua sub formă de împrumut în prima ligă din Turcia.

FCSB s-a depărțit în această vară de Burlacu, Miron, Keșeru, Straton, Vinicius, Cr. Dumitru, Nedelcu și Ion. Aceștia păreau a fi singurele plecări de la FCSB, însă astăzi s-a confirmat încă un trasfer al unui jucător de la roș-albastri.

Extrema stângă, Valentin Gheorghe, va pleca sub formă de împrumut în Turcia, iar dacă se va integra la noua echipă în vara viitoare ar putea fi cumpărat definitiv de la FCSB.

Valentin Gheorghe, împrumutat la Umraniyespor

Valentin Gheorghe a plecat din cantomantul celor de la FCSB și va efectua vizita medicală la nou promovată în prima ligă a Turciei, Umraniyespor, anunță Prosport.

Patronul roș-albastrilor, Gigi Becali, a afirmat că a luat această decizie pentru a-i face un bine lui Gheorghe care va încăsa în Turcia un salariu mult mai bun ca în România. Dacă va confirma, FCSB va primi în schimbul jucătorului 200.000 de euro în vara viitoare.

“Am stat bine și m-am gândit, iar până la urmă am decis să îl cedez pe Vali Gheorghe sub forma de împrumut în Turcia. Dacă baiatul confirmă acolo ei au drept de transfer definitiv în iarna. Iar clauza este de 200 de mii de euro.

Am zis să îi fac un bine băiatului. E o șansă bună pentru el, iar eu l-am înțeles”, a declarat Becali pentru aceeași sursă citată.

  • 25 de ani are Valentin Gheorghe;
  • 7 goluri în 32 de meciuri a reușit acesta la FCSB;
  • un milion de euro este cota lui de piață, potrvit transfermarkt.de;

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×