Home > Liga 1 > FCSB l-a transferat pe Andrea Compagno

FCSB l-a transferat pe Andrea Compagno

andrea-compagno-transfer-fcsb

După calificarea în grupele Conference League, cei de la FCSB au nevoie de întăriri pentru a face față în toate competițiile. Iar astăzi, roș-albastri au perfectat primul transfer după succesul de joi.

FCSB a reușit calificarea în grupele Europa League, unde va da peste West Ham, Anderlecht și Silkeborg. Antrenorul Nicolae Dică a cerut întăriri pentru a putea să se lupte și la câstigarea campionatului și la calificarea în primăvara europeană.

Tehnicianul roș-albastrilor a declarat că în special în atac este nevoie neapărată de încă un jucător. Patronul s-a conformat și a reușit să aducă unul dintre cei mai buni atacanți din Superliga.

Andrea Compagno, transferat de la U Craiova 1948

Gigi Becali a reușit să ajungă la un acord cu Adrian Mititelu pentru a-l transfera pe italianul Andrea Compagno, în schimbul sumei de 1.5 milioane de euro, anunță gsp.ro.

Astfel, Becali a reînceput să investească puternic în transferuri. Omul de afaceri l-a transferat la începutul acestei luni pe David Miculescu de la UTA în schimbul sumei de 1.7 milioane de euro. El a încercat să dea mai puțin pe Compagno, însă Adrian Mititelu nu a vrut să negocieze absolut deloc.

“Da, tată. Compagno este jucătorul FCSB! Ne-am înțeles cu Craiova, acum trebuie să vorbim și cu băiatul. Doar fac actele acum, totul s-a terminat. Suma este de un milion și jumătate!

Negocierile n-au fost grele. Mititelu atât a cerut, nu lasă. Am încercat 700.000 de euro, un milion, un milion două sute. Dacă am văzut că nu lasă, am dat cât a vrut el și gat”, a declarat Becali pentru aceeași sursă citată.

  • 26 de ani are Andrea Compagno;
  • 5 goluri în șase partide a reușit italianul în acest start de campionat la U Craiova 1948;
  • 500.000 de euro este cota lui de piață, potrivit transfermarkt;

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×