Home > Liga 1 > Deciziile controversate de la FCSB – Farul Constanța: Cadoul pentru Gică Hagi

Deciziile controversate de la FCSB – Farul Constanța: Cadoul pentru Gică Hagi

FCSB și Farul Constanța au terminat la egalitate, scor 1-1, în ultima partidă a etapei a 24-a din Superliga României.

Cu ocazia zilei sale de naștere, Gică Hagi a primit cadouri neașteptate în meciul împotriva FCSB-ului.

Roș-albaștrii au jucat fără Florinel Coman, care a fost rezervă și a intrat în partea secundă. Dar și fără căpitanul Darius Olaru, suspendat pentru cumulul de cartonașe galbene. Rolul de căpitan pentru această partidă a fost preluat de Adrian Șut.

Partida a fost marcată de un start echilibrat, în care ambii adversari au avut ocazii de a deschide scorul. Prima repriză s-a încheiat cu tabela de scor care arăta 0-0. Alexandru Buzbuchi a fost eroul constănțenilor cu intervenții bune la șuturile periculoase expediate de Alex Băluță, Luis Phelipe și Baba Alhassan.

Repriza secundă a adus mai multe momente de tensiune.

În repriza secundă  FCSB a reușit să deschidă scorul prin Baba Alhassan, care a marcat primul său gol în tricoul echipei. Cu toate acestea, Farul a răspuns prompt. A egalat scorul prin Louis Munteanu, dar a fost anulat. S-a decis după consultarea imaginilor în camera VAR, pe motiv de offside. Acest moment a stârnit controverse și discuții aprinse în rândul suporterilor și al experților fotbalului.

În prelungiri, Farul a beneficiat de o lovitură de pedeapsă care a stârnit controverse. Penalty-ul a fost transformat de căpitanul Ionuț Larie. Acesta a dus la scorul finanl 1-1.

FCSB rămâne lider în clasament, cu 51 de puncte, la 9 puncte distanță de următoarele CFR și Rapid, în timp ce Farul se situează pe locul 5, cu 37 de puncte.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×