Home > Liga 1 > FCSB, aproape să facă transferul verii din România

FCSB, aproape să facă transferul verii din România

plecare-darius-olaru-fcsb

FCSB este aproape de o lovitură importantă pe piața transferurilor. Clubul din Berceni a primit o ofertă importantă pentru Darius Olaru din Emiratele Arabe Unite.

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, speră în fiecare perioadă de mercato că poate da lovitura exportând unul dintre jucătorii importanți din lotul său. Deși cele mai rostite nume pentru o eventuală plecare sunt mereu cele ale lui Florinel Coman, Florin Tănase sau Octavian Popescu, vicecampioana româniei este aproape să dea lovitura cu un alt fotbalist.

Cei de la Rapid au reușit până acum cel mai important transfer din această vară, Rareș Ilie la Nice contra unei sume de aproximativ cinci milioane de euro. Becali nu se lasă nici el mai prejos și este aproape să dea un tun financiar important pentru FCSB.

Darius Olaru, în Emiratele Arabe Unite

O echipă din Emiratele Arabe Unite negociază în aceste zile cu cei de la FCSB transferul lui mijlocașului Darius Olaru, informează Prosport. Echipa arabă este pregătită să ofere cinci milioane de euro în schimbul fotbalistului, însă Becali vrea cel puțin șapte milioane de euro în schimbul său.

Becali se ferește să anunțe numele echipei cu care se află în negocieri, însă pare destul de tentat să îl lase pe Olaru să plece, chiar dacă mai lasă din preț. Deși mijlocașul a fost o piesă de bază în sezonul trecut pentru FCSB, roș-albastri nu pot spune pas atât de ușor unei oferte atât de importante.

“Cât? 7,5 milioane? Nu, tată, nu! La mine nu e confidențial. Ce e aia? Mă ascund? Confidențial înseamnă vreau să mint, să bravez, să creadă oamenii altceva. Am negociat. Eu am cerut 8 milioane, ei au dat 5 și am spus că fără 7 milioane nu-l dau. Rămâne să vedem.

Nu pot să vă zic ce club. Au venit să negociem. Eu vă spun că am cerut 7-7,5 milioane, dar nu e ofertă de 7,5. Pe Olaru nu-l vindeam dacă nu erau problemele astea cu războiul. Am început să bag bani de la mine, vreo 5 milioane de euro”, a declarat Becali în direct la Digi Sport.

  • 24 de ani are Darius Olaru;
  • 5.5 milioane de euro este cota lui de piață, potrivit transfermarkt;
  • 37 de meciuri și 6 goluri a reușit în sezonul trecut la FCSB;

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×