Home > Fotbal > Doi jucători ai Angliei vor adopta o pisică găsită pe stradă în Qatar

Doi jucători ai Angliei vor adopta o pisică găsită pe stradă în Qatar

pisica-adoptata-englezi-qatar

Poate că fotbalul nu se întoarce acasă anul acesta, dar pisica Dave, cel mai nou membru al echipei Angliei, cu siguranță se întoarce acasă.

În timp ce înfrângerea de aseară împotriva Franței a însemnat că “Cei trei lei” nu vor lua acasă trofeul Cupei Mondiale, ei nu vor pleca din Qatar cu mâinile goale, ci vor avea un prieten felin la bord.

Apărătorii Kyle Walker și John Stones, care au jucat amândoi pentru echipa lui Gareth Southgate în ultimul meci al Angliei, au decis să adopte o pisică rătăcită și prietenoasă cu care s-au împrietenit la baza lor din hotelul Al Wakrah.

Frumoasa pisică, botezată Dave de Stones, se pregătește să se mute în Marea Britanie, în timp ce echipa Angliei se întoarce acasă

Dave a fost adoptat rapid ca mascotă a echipei, iar jucătorii de la Manchester City sunt fotografiați cu prietenul lor blănos în majoritatea serilor.

În perioada premergătoare meciului cu Franța, Stones a fost întrebat despre cum se simte Dave.

El a spus: “Dave este bine. A avut o mică ceartă cu o altă pisică noaptea trecută. Cred că se luptă pentru teritoriu și pentru mâncare. Dar se simte bine.

Sper să mă pot ține de promisiunea mea că va veni acasă cu noi dacă vom câștiga Cupa Mondială. Dave este bine, mulțumesc că m-ați întrebat”

Walker a declarat pentru canalul media oficial al FA: “A venit acolo într-o zi, așa că l-am adoptat, eu și Stonesy. Dave este binevenit la masă. Unor oameni chiar nu le plac pisicile, dar eu le iubesc’

Deși Anglia nu merge până la capăt spre gloria de la Cupa Mondială, jucătorii au decis că se vor ține de promisiune și îl vor adopta pe Dave.

Dave a fost dus la veterinar si va sta în carantină

El a părăsit Al Wakrah la doar două ore după plecarea echipei și se va îndrepta mai întâi spre o clinică veterinară locală.

Acolo i se va face un test de sânge și va fi vaccinat, urmând să petreacă patru luni în carantină înainte de a se îndrepta spre noua sa casă.

O femeie care a fost însărcinată să-l ducă pe Dave la veterinar astăzi a declarat reporterilor: “Se va întoarce cu echipa. Încă nu s-au hotărât cine îl va avea, dar se va întoarce”.

Postul de televiziune ITV a declarat că înfrângerea Angliei cu 2-1 în fața campioanei în exercițiu, Franța, în faza sferturilor de finală, a fost cel mai urmărit program de pe toate canalele de televiziune în acest an, cu o audiență medie de 20,4 milioane de telespectatori.

Echipa este așteptată să ajungă înapoi pe aeroportul din Birmingham la ora 18.30 (ora Angliei) în această seară.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×