Home > Fotbal > MM Stoica anunță: Avans în negocieri cu Vlad Chiricheș

MM Stoica anunță: Avans în negocieri cu Vlad Chiricheș

Mihai-Stoica-anunță

Mihai Stoica (58 ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a comunicat că există progrese în negocierile dintre Gigi Becali și fundașul central Vlad Chiricheș (33 ani). Cei doi au convenit asupra duratei contractului, dar încă nu au ajuns la un acord complet.

În timp ce negocierile pentru închirierea stadionului din Ghencea au eșuat, FCSB a desfășurat tratative cu fundașul central Vlad Chiricheș în ultimele zile. Gigi Becali încearcă să-l convingă să revină în România.

Miercuri, FCSB a înregistrat un progres semnificativ. Conform declarațiilor lui Mihai Stoica, Becali și Chiricheș au căzut de acord în privința duratei contractului. Becali dorea ca fotbalistul să semneze pe un an, în timp ce Chiricheș solicita un contract pe o durată de doi ani.

Avans în negocieri cu Vlad Chiricheș

„Am avut discuții și ieri (n.r. – marți) și azi (n.r. – miercuri). Ne apropiem. Nu știu la momentul ăsta, nu ne-am înțeles, dar nici nu s-a închis ușa.

Cu anii de contract am cam reglat-o cumva, dar mai sunt niște detalii de pus la punct. La Chiricheș sunt optimist, cu stadionul am spus clar că m-am dus după fentă”, a transmis MM Stoica la OrangeSport.

FCSB îi propune lui Chiricheș cel mai mare salariu din fotbalul românesc: 400.000 de euro pentru sezonul 2023-2024, depășindu-l pe Florinel Coman, remunerat cu 360.000 de euro.

Chiricheș se pregătește de o săptămână cu FCSB în Berceni, după despărțirea de Cremonese în această vară, echipă care a retrogradat în Serie B după un sezon.

În cazul în care va ajunge la un acord cu FCSB, Chiricheș s-ar reîntoarce la echipa lui Gigi Becali după 10 ani. În 2013, el a fost vândut la Tottenham pentru 9,5 milioane de euro, după ce a câștigat titlul cu roș-albaștrii.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×