Home > Fotbal > Dinamo, prima înfrângere în Liga secundă

Dinamo, prima înfrângere în Liga secundă

dinamo-infrangere-otelul

Otelul Galați a învins-o în această seară în deplasare pe Dinamo cu scorul de 3-1 (1-1) în etapa a doua a Ligii a doua.

Gorovei a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 33 dintr-o lovitură liberă de la treizeci de metri executată perfect. La ultima fază a primei reprize, Dinamo a egalat după o fază superbă. Lazăr l-a găsit liber în careu pe De Moura care i-a așezat perfect mingea lui Buhăescu care a îndeplinit o simplă formalitate.

Maxim a readus-o pe Otelul în avantaj în minutul 56 cu un șut la colțul scurt din marginea careului. Cîrjan a dus scorul la 3-0 în minutul 66 după o fază la care apărarea dinamovistă a dormit. Neluț Roșu a ratat un penalty pentru Dinamo în minutul 74.

După această victorie, Otelul urcă pe locul cinci cu patru puncte. Dinamo este pe 11 cu trei puncte.

Etapa viitoare, Dinamo va juca în deplasare cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, iar Oțelul va primi vizita celor de la Unirea Constanța.

Detaliile meciului

Echipele de start

Dinamo: Oncescu – Moura, Țone, Giafer, Buleică – Dudea (cpt.), N. Roșu – Bordușanu (Bobea 87′), Bani (Iglesias 58′), Val. Lazăr – Buhăescu (Țîră 68′). Antrenor: Ovidiu Burcă;

Oţelul: Dur-Bozoancă – Sil. Rus, Yabre, Ghiocel, Nedelea – Jardan (Cireș 89′), Mih. Adăscăliței (Markovic 79′), Gorovei – Mitoi (Laur. Maxim 46′), Cîrjan (cpt.)(Berisha 89′), A. Nica (Cisotti 55′). Antrenor: Dorinel Munteanu;

Arbitrii

Valentin Porumbel – Florin Pucheanu, Răzvan Mihai Dobre;

Cartonașe galbene

Dinamo: 34′ Bani, 58′ Dudea, 82′ Iglesias, 90+4′ Țîră;

Oţelul: 28′ Adăscăliței, 46′ Jardan, 63′ Cîrjan, 67′ Gorovei, 75′ Lazăr;

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×