Home > Fotbal > Acuze la adresa lui Vlad Iacob: “De două luni de zile se întâmplă o abureală”

Acuze la adresa lui Vlad Iacob: “De două luni de zile se întâmplă o abureală”

vlad-iacob-buzarin-abureala

În ultimele zile au apărut informații cât mai clare că omul de afaceri Mohammad Murad ar fi interesat să investească la Dinamo, însă nu primește din partea clubului informațiile solicitate. Administratorul special din “Ștefan cel Mare”, Vlad Iacob a încercat să lămurească acest lucru. El a fost însă contrat extrem de dur de jurnalistul Alin Buzărin.

Mohammad Murad, un om de afaceri cu o avere de peste 150 de milioane de euro, susține că ar fi interesat să investească la Dinamo. Pentru a face acest lucru, el a solicitat câteva informații din partea clubului cu privire la situațiile financiare și juridice din partea acestuia.

Deși așteptat un răspuns cu privire la acest lucru pe finalul săptămânii trecute, Murad nu ar fi primit nici până acum un răspuns din partea clubului. Fanii lui Dinamo s-au aprins pe rețelele de socializare și au cerut explicații pentru întârzierea oficialilor dinamoviști.

Vlad Iacob: “Domul Murad îsi dorește să colaboreze”

Administratorul special al lui Dinamo, Vlad Iacob, a încercat să dea un răspuns fanilor în privința acestui lucru. El a confirmat discuțiile cu Murad, însă a spus că lucrurile merg mai greu din cauza situației complicate din “Ștefan cel Mare”. Alături de omul de afaceri libanez, oficialii dinamoviști ar mai fi în discuții și cu alți posibili investitori.

“Suntem permanent în discuții cu domnul Murad. Ceea ce încercăm să facem la Dinamo în fiecare zi este să găsim un investitor la club. Altfel riscăm și noi să ne pierdem locul de muncă. Cred că știți ce probleme a avut clubul acesta, că există tot felul de litigii, că există o insolvență și un plan de reorganizare. Sunt lucruri care nu se întâmplă peste noapte și nici nu ar fi normal asta. Dar noi comunicăm zilnic cu domul Murad și îi furnizăm informațiile pe care ni le solicită.

Sunt lucruri care fac parte dintr-un acord de confidențialitate. Domnul Murad ar vrea să știe dacă există litigii, datorii și alte probleme. Eu mi-aș dori ca lucrurile să se întâmple peste noapte, însă lucrurile nu se pot întâmpla peste noapte, mai ales la Dinamo unde unii oameni au lăsat anumite chestiuni în paragină”

Așteptăm investitori care doresc bine clubului și îi asigur că le vom furniza toate informațiile necesare cu toată transparența. Există câțiva investitori interesați. Domnul Murad îsi dorește să colaboreze”, a declarat Iacob în direct la Playsport Live.

Alin Buzărin: “Senzația mea este acum că nu se întâmplă nimic”

Invitat în emisiunea de la Play Sport, jurnalistul Alin Buzărin l-a contrat extrem de dur pe Iacob. El consideră că nu sunt decât niște promisiuni aruncate pentru a amăgi suporterii, aceleași promisiuni pe care le-au făcut în trecut și Iuliu Mureșan sau Dorin Șerdean.

“Plutesc în peisaj nici baloane dezumflate că va fi și se va întâmpla. Am senzația că actuala conducere a lui Dinamo are nemărginitul interes ca această incertitudine plină de speranță să dureze cât mai mult. Senzația mea este că acum nu se întâmplă nimic și că nu vom face decât să trăim în niste promisiuni că s-ar putea la un moment dat să se întâmple ceva . Acum, ceea ce se întâmplă este aceeași abureală care se întâmplă de două luni de zile”, a declarat Buzărin pentru aceeași sursă citată.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×