Home > Fotbal > S-a aflat cât vrea Șerdean în schimbul acțiunilor de la Dinamo

S-a aflat cât vrea Șerdean în schimbul acțiunilor de la Dinamo

dorin-serdean-valoare-actiuni-dinamo

Negocierile pentru preluarea lui Dinamo de către omul de afaceri Mohammad Murad sunt tot mai avansate, singurul impediment fiind în acest moment acționarul majoritar Dorin Șerdean. Astăzi au apărut primele informații privind suma pe care o dorește acesta în schimbul acțiunilor clubului din “Ștefan cel Mare”.

Mohammad Murad a declarat ieri că sunt șanse de 80% de a prelua clubul Dinamo, singurul impediment fiind Dorin Șerdean care trebuie să decidă cât mai repede ce va face cu pachetul majoritar de acțiuni.

Se pare însă că Șerdean este în negocieri cu mai mulți posibili investitori, inclusiv câțiva oameni de afaceri din Spania. Acesta încearcă să obțină cât mai mult în schimbul acțiunilor preluate de la Pablo Cortacero.

“Variază foarte mult ceea ce solicită Șerdean”

Au apărut primele zvonuri în privința sumei pe care o cere Dorin Șerdean în schimbul acțiunilor majoritare de la Dinamo. Aceasta însă nu este clară, cel mai probabil patronul firmei Lotus vrând să obțină cât mai considerabilă pentru pachetul de 72% de acțiuni.

“Variază foarte mult ceea ce solicită domnul Șerdean, între 50.000 și un milion de euro. De aceea e greu de prognozat ceea ce se va întâmpla”, au declarat surse din anturajul clubului pentru gsp.ro.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×