Home > Liga 1 > Adi Mutu revine ca antrenor în Superliga

Adi Mutu revine ca antrenor în Superliga

adi-mutu-antrenor-cfr-cluj

După înfrângerea suferită în deplasare cu FC Botoșani, conducerea celor de la CFR Cluj a decis să îl demită pe antrenorul Andrea Mandorlini. Acesta va fi înlocuit de către Adrian Mutu.

CFR Cluj a fost învinsă în această după-amiază de lanterna roșie a clasamentului, FC Botoșani, scor 0-1. Astfel, după a șasea înfrângere din acest campionat, patronul Ioan Varga și-a pierdut răbdarea cu antrenorul Andrea Mandorlini și a hotărât să îl demită.

Mandorlini o lasă pe CFR pe locul doi în clasament cu 36 de puncte, la opt distanță de liderul FCSB.

“Adi Mutu este numele viitorului antrenor”

Numele noului antrenor nu s-a lăsat mult așteptat. Acesta va fi Adrian Mutu, ce a fost și el demis luna trecută de Neftci Baku. Cele două părți urmează să aibă ultimele discuții pentru a pune la punct ultimele detalii legate de contract.

“Da, e adevărat. Renunțăm la el. Nu se mai poate, nu mai suport să văd echipa jucând așa. Când nu ești în stare să bați la ultima clasată nu mai avem ce să discutăm!

Nu vreau să ajung să joc în play-out. Eu vreau să mă bat la titlu. I-am dat o grămadă de șanse, dar s-a terminat.

Adi Mutu este numele viitorului antrenor. Cu Adi am discutat și anul trecut, înainte de meciul cu U Cluj. Apoi s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu mama lui, noi am bătut cu 4-0 și am zis să nu schimb antrenorul după o victorie la scor.

O să discutăm cu el (n.r. – Mandorlini) să o încheiem. Cred că nu e în stare să transmită mesajul în vestiar. Nu cred că avem echipă rea, dar e o problemă de comunicare din partea lui. Nu pot să contest modul în care pregătește echipa, dar nu mai pot. Nu am arătat nimic astăzi.

Nu are nicio scuză! Venise din cantonament. A avut toate condițiile acolo. Terenuri, tot. Totul a fost cum a cerut. Salariile sunt la zi. Tot ce a cerut i-am adus. Nu mai pot, îmi doresc altceva de la echipă!”, a declarat Ioan Varga pentru Iamsport.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×