Home > Liga 1 > Dinamo a împrumutat 6 jucători în ligile inferioare

Dinamo a împrumutat 6 jucători în ligile inferioare

Dinamo București continuă modificările la nivelul lotului. Formația lui Ovidiu Burcă (43 ani) a trimis sub formă de împrumut 6 jucători tineri la formații din eșaloanele inferioare. ,,Câinii roșii” au publicat pe pagina oficială de Facebook a clubului lista jucătorilor de care se va despărți.

Dinamo a anunțat lista celor 6 jucători cedați în diviziile inferioare

,,Câinii” au anunțat joi, 24 august, numele celor 6 jucători pe care clubul i-a trimis sub formă de împrumut la echipe din Liga a 2-a și Liga a 3-a. Niciunul dintre jucătorii împrumutați nu intra în planurile lui Ovidiu Burcă, iar conducerea a decis să îi cedeze până la sfârșitul sezonului în curs pentru a acumula experiență.

Astfel, Dinamo a anunțat că s-a despărțit de Denis Oncescu (19 ani), Cristian Ionescu (19 ani), Alexandru Stoian (18 ani), Vlăduț Stanciu (18 ani), Andrei Florescu (21 de ani) și Yanis Cune (18 ani). 

,,DINAMO a finalizat, până în prezent, acorduri de împrumut pentru următorii jucători, până la finalul sezonului competițional 2023/2024:

Denis Oncescu (portar, 19 ani) – Concordia Chiajna (L2)
Cristian Ionescu (mijlocaș, 19 ani) – CS Blejoi (L3)
Alexandru Stoian (portar, 18 ani) – Unirea Alba Iulia (L3)
Vlăduț Stanciu (atacant, 18 ani) – Unirea Alba Iulia (L3)
Andrei Florescu (mijlocaș, 21 ani) – Progresul Spartac (L2)
Yanis Cune (fundaș, 18 ani) – CS Dinamo (L3)

Mult succes, ”Câinilor”!”, a transmis Dinamo pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Dinamo se află, în acest moment, pe poziția a noua, cu 7 puncte acumulate în 6 partide disputate. ,,Alb-roșii” au câștigat ultimele două meciuri jucate în campionat, împotriva lui FC Voluntari, cu scorul de 3-2 și împotriva lui FC Botoșani, cu scorul de 1-0.

,,Câinii” vor întâlni pe Petrolul Ploiești, sâmbătă, 26 august, pe stadionul Arcul de Triumf, în cadrul etapei a opta a Superligii.

+ posts
Articole Asemanatoare
LIVE TEXT│Cupa României, Dinamo-FCU Craiova 1948 1-1
Contraperformanță înregistrată de Empoli! Echipa lui Răzvan Marin are cel mai slab început de sezon din istoria fotbalului italian
Florin Bratu a plecat de la Karmiotissa, după startul dezamăgitor de campionat
Sprijin total pentru Burcă! Andrei Nicolescu a reacționat după înfrângerea cu Farul

Lasa un raspuns