Home > Fotbal > Cuvinte dure la adresa lui Șumudică: „Să ne mai lase cu rapidismul lui!”

Cuvinte dure la adresa lui Șumudică: „Să ne mai lase cu rapidismul lui!”

Cuvinte-dure-la-adresa-lui-Șumudică

Fostul lider de galerie al giuleștenilor l-a ironizat pe Marius Șumudică și i-a reamintit cum s-a bucurat de golul marcat in poarta Rapidului.

Ioan Mihai, fostul lider de galerie al Rapidului, a reacționat în urma declarației lui Marius Șumudică, în care acesta susține că “rapidistul din el a murit”. “Mache” i-a amintit antrenorului despre un gest pe care l-a făcut într-un meci împotriva echipei “giuleștenilor”.

Șumudică, pus la punct de primul lider al Rapidului: ”E rapidist când îi convine”

”Mache” nu a ezitat să îl taxeze dur pe Șumudică. A ținut să îi reamintească un episod din perioada în care era jucător:

„Îmi aduc aminte de un meci pe Giulești, între Rapid și Sportul Studențesc, de prin anii ‘ 90. El era la Sportul și ne-a dat gol. N-am vazut viața mea așa ceva, se bucura de ziceai că e nebun, făcea ca toate alea. Așa că se ne mai lase cu rapidismul lui. E rapidist când îi convine”.

Nici „Bocciu” și nici „Corsicanu” nu au scăpat de săgețile fostului lider giuleștean: „Nu știu de ce liderii de acum îl vor, poate sunt alte interese. Dar ar fi o mare greșeală ca galeria să fie împotriva lui Bergodi, doar fiindcă conducerea nu l-a ales pe Șumudică. Bergodi chiar e un antrenor bun, echilibrat”.

”Mache” susține că suporterii rapidiști ar trebui să aibă încredere în conducerea clubului:

„Eu am mare încredere în acest om, Dan Șucu. Vrea să aducă altceva, o altă viziune, un alt tip de comportament în fotbalul românesc și la Rapid.

Mă bucur că a ales un antrenor străin. Oricum, pentru cum a vorbit despre Rapid în ultimii ani, aș fi preferat pe oricine, dar nu pe Șumudică!”, a mai spus acesta.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×