Home > Liga 1 > Dan Petrescu, după înfrângerea cu FCSB: “Nu țin minte ca ei să fi avut vreo ocazie”

Dan Petrescu, după înfrângerea cu FCSB: “Nu țin minte ca ei să fi avut vreo ocazie”

dan-petrescu-cfr-fcsb

Dan Petrescu a oferit primele declarații după ce echipa sa a pierdut derby-ul etapei a 24-a contra celor de la FCSB.

Tehnicianul campioanei este dezamăgit de rezultat, însă campionatul este încă lung și încă nu se alarmează din cauza meciului din această seară.

Petrescu consideră că rezultatul cel mai drept ar fi fost unul de egalitate.

Petrescu: “Mergem înainte”

Antrenorul celor de la CFR crede că echipa sa putea câstiga, însă ocaziile ratate de campioană s-au răzbunat în final.

E clar că sunt supărat. O primă repriză în care FCSB a fost mai bună, a avut mai multe ocaziii. Noi am fost de nerecunoscut. La pauză am vorbit puțin și am arătat bine în repriza a doua.

Nu țin minte vreo ocazie a lui FCSB, dar, dacă n-am băgat-o noi în poartă, au dat ei un gol din nimic, pur și simplu! Ăsta e fotbalul. Noi am avut cu Yeboah singur cu portarul, dacă îi dădea pasă lui Deac câștigam noi. Tot timpul cu FCSB sunt meciuri strânse.

Eu zic că FCSB a fost mai bună în prima repriză, iar noi în a doua. Un egal era corect. În primele meciuri din 2023 nu am luat gol, iar acum am luat în minutul 90. Acum suntem vulnerabili? Mergem înainte. Mai sunt 16 meciuri de jucat, suntem încă pe primul loc, dar sunt conștient că un 0-0 era mai bun inclusiv pentru moral”, a declarat Petrescu în direct la DigiSport la flash-interviu.

Pentru clujeni urmează o nouă partidă dificilă, în deplasare cu CS Universitatea Craiova. Imediat după va urma dubla cu Lazio din Conference League.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×