Home > Liga 1 > Pintili, după victoria din Gruia: “Echipa a jucat bine și nu a fost nevoie de schimbări la pauză”

Pintili, după victoria din Gruia: “Echipa a jucat bine și nu a fost nevoie de schimbări la pauză”

mihai-pintili-cfr-fcsb

Mihai Pintili a oferit o primă reacție după victoria obținută în această seară în deplasare cu CFR Cluj, scor 0-1 (0-0).

Tehnicianul celor de la FCSB s-a declarat extrem de mulțumit de prestația elevilor săi din această seară, considerând că echipa sa trebuie felicitată pentru succesul obținut pe final.

De asemenea, el crede că lupta se va duce în play-off, rezultatele din sezonul regular fiind mai puțin importante.

Pintili: “Am controlat jocul”

Pintili a fost întrebat despre faptul că nu a făcut nicio schimbare la pauză, cu referire că finațatorul roș-albastrilor susține că el este cel care face schimbările. Tehnicianul grupării din Berceni a răspuns că în această seară nu a fost nevoie, dar pe viitor este posibil să fie necesar.

”E normal. CFR-ul este o echipă care se apără foarte bine. Am avut și în prima repriză ocazii foarte mari. Am controlat jocul, per total. Meritam victoria. Băieții au înțeles foarte bine indicațiile și au stat foarte bine în teren, mai ales mijlocașii centrali.

Ne bucurăm. Am venit să luăm cele trei puncte, le-am luat. Urmează un meci foarte greu cu FC Voluntari. Luăm fiecare meci în parte.

Da, sunt trei puncte, pentru asta am venit. Mai ales că veneam după meciul pierdut cu Farul și era normal să ne gândim doar la victorie.  Asta cred că ne mai ține în viață pentru titlu. Se mai joacă. Mai sunt multe etape, iar în play-off se va decide totul. 

Acum echipa a jucat foarte bine. Vor mai fi meciuri în care vor exista schimbări la pauză. Eu cred că băieții au demonstrat și meritată cele mai multe felicitări pentru atitudinea pe care au avut-o. Am pasat, am avut posesia, au avut ocazii, au controlat jocul și îi felicit încă o dată.

Și dacă pierdeam sau făceam egal, în play-off se va decide. Cele șase echipe care vor intra, vor avea șanse egale”, a declarat Pintili în direct la DigiSport la flash-interviu.

Această victorie a adus-o pe FCSB la șase puncte în spatele campioanei. La înjumătățirea din play-off vor rămâne însă doar trei puncte, astfel lupta pentru titlu se anunță una accerbă.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×