Home > Liga 1 > Becali dă de pământ cu un jucător de la FCSB: ”Nu mai intră niciodată”

Becali dă de pământ cu un jucător de la FCSB: ”Nu mai intră niciodată”

becali-nervos-cretu

Patronul FCSB, Gigi Becali, a oferit primele declarații după victoria de aseară de la Sf. Gheorghe. Omul de afaceri este deranjat de jocul echipei finanțate de el și în special de unul dintre jucători.

FCSB a învins-o aseară în deplasare pe Sepsi Sf. Gherghe cu scorul de 2-1 și s-a apropiat la numai trei puncte de liderul Farul. Patronul Becali s-a arătat mulțumit de rezultat, însă jocul echipei l-a dezamăgit. Latifundiarul din Pipera a fost mulțumit de noul său antrenor, Elias Charalambous (42 de ani), însă se declară dezamăgit de greșelile de pe teren ale fundașului Valentin Crețu.

Becali: ”Ne trebuie fundași”

În cadrul conferinței de presă de azi, susținută la palatul său, Becali a declarat că în ciuda victoriei are nevoie mare de fundași. Dezamăgit de Vali Cretu, patronul nu îi mai permite acestuia să joace pentru FCSB.

“Ne trebuie fundași. Vali Crețu nu mai calcă pe iarbă la FCSB în viața lui, nu mai intră niciodată. Ce prostii a făcut aseară, ce emoții mi-a dat, mi-a ajuns. Poate un fundaș și un coordonator mai avem nevoie. Șut nu a fost în apele lui și nu a mers echipa. Nu am avut dirijor. Pentru mine, Șut e dirijor”, a declarat Becali.

”Așa nu luăm campionatul”

Becali cere posesia în jocul echipei sale pe care nu vrea să o mai vadă că trage de timp. El consideră că nu poate câstiga campionatul cu jocul prestat aseară.

“Sunt foarte mulțumit de antrenor, de rezultat, dar nu de joc. Așa nu luăm campionatul. O echipă bună trebuie să aibă mingea. O echipă care vrea campionatul nu trage de timp când conduce, mă refer la ultimul sfert de oră. Nu se poate așa, o să le zic. Avem valoare, iar Sepsi echipa de pe ultimul loc. Mingea trebuie să fie la mine. Vreau posesie.  Am pierdut cu Craiova două puncte, nu am zis nimic, pentru că am avut posesia. Aseară am dat goluri datorită valorii individuale. O echipă care vrea campionatul nu riscă, trebuie să câștige cu siguranță”, a declarat patronul FCSB.

Următorul meci al FCSB va avea loc duminică, 9 aprilie, la ora 21. Echipa va juca în deplasare contra campioanei CFR.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×