Home > Fotbal > CFR Cluj, eliminată din Champions League

CFR Cluj, eliminată din Champions League

cfr-eliminata-champions-league

CFR Cluj a fost eliminată din turul II preliminar al Champions League de Pyunik Erevan după loviturile de departajare. Scorul după 120 de minute a fost de 2-2, iar în partida din Armenia s-a înregistrat scor alb, 0-0.

Boateng a deschis scorul în minutul 6 cu o lovitură de cap după o centrare din lovitură liberă a lui Deac. Gajic a egalat pentru oaspeți în minutul 89 marcând cu capul după o centrare excelentă a lui  Harutyunyan.

Petrila a readus-o în avantaj pe CFR în minutul 94 finalizând din câțiva metri o pasă excelentă a lui Deac. În minutul 109, Bălgrădean a apărat un penalty executat de Harutyunyan. Armenii au restabilit egalitatea în minutul 119 prin același Gajic care a trimis imparabil din marginea careului mic o minge respinsă greșit de Bălgrădean.

După acestă eliminare, CFR va juca în turul II preliminar al Conference League. Acolo vor juca cu Inter Club d’Escaldes din Andorra.

Detaliile meciului

Echipele de start

CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Graovac, Burcă, Camora – Boateng, Cvek ,Deac – Păun, Debeljuh, Roger. Antrenor: Dan Petrescu;

Pyunik Erevan: Yurchenko – Juninho, Gajici, Vakulenko, Kovalenko – Cociuc, Andre Luiz, Gonzalez – Dashyan, Otubanjo, Nenadovic; Antrenor: Eghishe Melikyan;

Arbitrii

Michael Fabbri – Marco Bresmes, Domenico Palermo (Italia);

Cartonașe galbene

CFR Cluj: 61′ Boateng;

Pyunik Erevan: 20′ Kovalenko, 48′ Cociuc, 54′ Otubanjo;

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×