Home > Fotbal > Petrescu, după rușinea cu Piunik: “Am fost mult pe drum”

Petrescu, după rușinea cu Piunik: “Am fost mult pe drum”

dan-petrescu-eliminare-Piunik

CFR Cluj a fost eliminată după loviturile de departajare de Piunik Erevan din Champions League. După partidă, antrenorul campioanei, Dan Petrescu, a oferit o primă reacție după înfrângerea dureroasă cu armenii.

Mai mulți fani ai echipei din Gruia i-au cerut demisia lui Dan Petrescu la finalul partidei de tristă amintire cu echipa din Armenia.

Tehnicianul campioanei a declarat că este cea mai usturătoare înfrângere din cariera lui de antrenor. Cu toate acestea, Petrescu declară că nu înțelege ce s-a întâmplat în această dublă manșă.

Dan Petrescu: “De dimineață a mers rău”

Petrescu consideră că echipa sa a avut cele mai mari ocazii ale jocului, însă nu înțelege cum s-a ajuns la acest dezastru. De asemenea, Petrescu a invocat și accidentarea din această dimineață a doi jucători care urmau să fie titulari.

“Foarte greu de înțeles ce s-a întâmplat. Băieții s-au bătut, au încercat. A fost un meci echilibrat, parcă noi am avut mai multe ocazii. Ei au ratat și un penalty. Sunt foarte supărat și trist, e greu să-mi găsesc cuvintele. E cea mai mare dezamăgire a mea la CFR această eliminare.

La penalty-uri n-am câștigat niciodată în carieră, parcă sunt blestemat. De dimineață a mers rău, doi jucători s-au accidentat, Kolinger și Mistrati, urmau să fie titulari amândoi”, a declarat Petrescu în direct la Digi Sport.

“Nu mă mai gândeam că pot egala”

Petrescu a mai dat vina și pe faptul că echipa sa a fost mult pe drumuri în ultima săptămână, de la Erevan, la Arad și apoi la Cluj. De asemenea, tehnicianul campioanei a afirmat că nu se aștepta să mai fie egalat în prelungiri. El nu a fost afectat de scandările fanilor care i-au cerut demisia.

“Nu mă mai gândeam că pot egala la 2-1, mai ales după ce au ratat penalty. S-a dovedit că fotbalul e imprevizibil. E cea mai dureroasă eliminare din cupele europene pentru mine, n-am mai avut asemenea dezamăgire. Îmi pare rău, sunt convins că toată lumea e foarte supărată.

Nu le-a cerut nimeni să se apere în repriza a doua, atât au putut. Am fost și mult pe drumuri. Cred că jucătorii au greșit puțin că s-au retras. Ce să mai spunem de Bălgrădean? Suntem foarte supărați. E clar că sunt foarte trist, sunt convins că și jucătorii, și conducerea, și fanii sunt la fel. iecare face ce vrea. Să strige ce vor ei”, a completat Petrescu.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×